Naon dinten Sigana Giuliano Stroe, "nu bodybuilder bungsu di dunya"?

Dina 2009 nami Giuliano Stroe Romania geus toured dunya. Dina yuswa 5 taun, budak ieu dibéréndélkeun dina kitab Guinness rékaman dunya pikeun hiji karya luar biasa tina koordinasi jeung kakuatan.

Giuliano geus nyetel rékaman leumpang dina leungeun-Na ku bola antara suku. bodybuilder leutik ieu dipigawé Sunda ieu di hareup panongton hirup di hiji acara TV Italia sarta poé saterusna anjeunna kawentar!

Sataun saterusna, Stroe ngadegkeun catetan dunya jumlah pangbadagna numput 90 gelar (suku-Na ulah noél taneuh).

Dina dua taun, Giuliano mimiti latihan kalawan bapana, urut tukang senam.

Kiwari, atlet 14 taun ngora. Manéhna hirup di Italia jeung kulawargana.

Giuliano ngabogaan adi ngora, Claudio, anu ogé ngimpi ngeunaan jadi bodybuilder a.

Sababaraha bisa pikir yén budak anu dicabut tina hiji budak leutik normal, tapi ieu teu kasus nu bener. Kawas barudak sejen, aranjeunna spent loba waktu di luar, ningali kartun jeung maén kalawan para sahabat.

Dinten, Claudio Giuliano na difokuskeun tinju tur ngiringan dina rupa kompetisi.

Simkuring geus dikaitkeun ka Richard Sandrak nicknamed nu "Little hercules" kanggo otot sarta ayaan na bodybuilding.

Inget Giuliano? Anjeun manggihan eta geus robah leuwih taun? Bagikeun pikiran anjeun dina komentar!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR