Pikaresepeun Enrique Iglesias melts hate sareng video tina jurus unik kalayan kembar nya

Enrique Iglesias na Anna Kournikova janten kolotna pikeun kahiji kalina dina 2017, sanggeus sababaraha pikeun taun 17.

Sanajan kakandungan éta diteundeun rusiahPenyanyi jeung pamajikanana euweuh nolak dedi ka bagikeun moments husus turunan maranéhanana dina jaringan sosial, ayeuna yén babies geus dipelak nepi bit.

Enrique geus kabuktian jadi dad a sakumaha lucu sarta attentive, lebur jantung fans ka unggal poto atawa video ti kembar nya Lucy sarta Nicholas dibagikeun kalawan umum.

béntang anu nembe dirilis dina Instagram hiji video saeutik denok of Nicholas menari dina lagu rap. Ngan sataun katukang orok nembongkeun rasa hébat nya ku wirahma sarta markisa na keur tari!

Dina véna sarua, Enrique ngarilis video disarengan lucu anyar nu urang tingali anjeunna nyetir mobil Barudak kadorong ku kembar nya, anu teu kalah ka meta dina Internet lengkep enteh.

singer nulis dina caption nu:

A Sabtu kawas naon séjén

réaksi fans

Saperti nu diharapkeun, anu komentar pihak kapanggih sorangan jenuh kalayan seratan miara.

@sandeepdwivedi34:

Éta naon kajadian nalika Ibu daun barudak nyalira kalayan dad maranéhna

@mahsa97ei75:

Kuring bangun na ieu téh naon atuh tingali! eta brightens dinten abdi! kulawarga denok

@enrique_king1975:

Éta anak di anjeun

pamajikanana, Anna Kournikova, teu languish pengikut na. Anjeun bisa nyebut video leutik nu manehna menari kalawan orok nya. Ari lain dina urut jawara ténis dileupaskeun video sejen nu manehna némbongkeun inohong langsing nya di swimsuit a.

Tétéla, Anna na Enrique mikaresep duanana keur kolot, aranjeunna terus bagikeun kali alus maranéhanana jeung kulawarga dina média sosial na, ka delight fans maranéhanana.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR