Legay Case: Aya-mangrupakeun konflik of interest? - video



Cahaya - The 23 Maret Geneviève Legay ieu luka serius salila muatan pulisi di sela tina papanggihan tina "jaket konéng". Panalungtikan awal ieu dipercayakeun ka Komisaris, kapala pendamping kaamanan.

https://www.rtl.fr/emission/les-auditeurs-ont-la-parole/les-auditeurs-ont-la-parole-du-09-avril-2019-7797393551

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=g9KKS6kjN_k