Bisi Santullo: Gabon, migunakeun hiji armada sahiji ahli hukum - JeuneAfrique.com

Penjaga dipasang wangunan pamaréntah di luar di Libreville on September 6 2016. © Str / AP / SIPA

Afin de préparer sa défense dans l’affaire qui l’oppose au Groupement Santullo Sericom, l’État gabonais a fait appel à différents avocats et spécialistes d’un prestigieux cabinet. Ils travaillent tous avec la directrice générale de l’Agence judiciaire de l’État.

sabalikna Ngagolongkeun Santullo SERICOM saméméh Pangadilan of arbitrase tina International KADIN di Paris pikeun unpaid handapeun kontrak di masalah, pamaréntah Gabonese teu melong pengeluaran teh. Sedengkeun Grup Santullo ieu utamana digambarkeun ku Ana Atallah jeung Me Sandra Chambrier (adina ti lawan Alexandre Barro-Chambrier), mangka salamet ku opat ahli hukum ti sungut KGA (Georges Arama Pascal Ithurbide Gabrielle Olivier, Pierre Le Breton ) jeung tilu spesialis teguh hukum bergengsi Linklaters (Arnaud of Cotardière Roland Ziadé na Alexander Kiabski).

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique