Inggris: Sataun sanggeus ninggalkeun Kota, Yaya Touré praises Guardiola

Ayeuna tanpa klub a, tapi teu resmi pensiunan, Yaya Touré spends lolobana waktu na analisa patandingan pikeun BBC, ranté anjeunna jalan sakumaha konsultan hiji. Kituna teh 6 April, sanggeus meunangna Manchester Kota ngalawan Brighton (1-0) di semifinal Piala Liga Inggris, urut Ivorian internasional némbongkeun dirina pinuh ku reueus pikeun pep Guardiola, kalayan saha anjeunna Tapi mertahankeun, hubungan tumultuous.

Baca ogé: Pesen Dourey Christmas jeung detractors of Emma Lohoues

"Ieu pisan béda. Ieu bodo pisan dedicated tur mikanyaah pakasaban na. Hal ieu kacida pekat jeung sagalana anjeunna teu aya disusun. Anjeunna sok dijieun pastikeun percanten pamaén-Na. Ieu pamimpin hébat. Anjeunna weruh kumaha carana nyiapkeun pamaén na mental sarta dicokot ka pangalusna di antarana "Ceuk Yaya ngeunaan pep.

Baca ogé: Potret: ROUDE Blaise, sajarah anecdotal budak janten Gbizié Leon (bapa Serge Aurier)

Dua lalaki tadi patepung di Barcelona, ​​2008, saméméh tungtung nepi di Manchester City, ditutup taun engké. Unggal waktos, hubungan maranéhanana anu tapis, Guardiola mindeng dituduh diskriminasi ngalawan Yaya. taun ka tukang, kaluar tina kontrak jeung "Warga", posisi gelandang ditanya pak up. Anjeunna sahingga aktipitas kalawan Olympiakos saméméh megatkeun borongan nya kalayan klub Yunani, ngan tilu bulan engké, sarta ninggalkeun tanpa klub.

Joe Midelli

comments

comments

Maca deui IEUH