Armand Noutack II miwarang Cabral Libii mun ngahaturkeun ka comrades tina Gerakan sabelas juta warga

Petikan Cabral Libii dina ngaluarkeun sarena Minggu ieu, April 7 2019 kontinyu ekstensi dina jaringan sosial. Dina ieu publikasi dina jaringan sosial dina grup Senén 8 April Armand Noutack II miwarang Cabral Libii mun ngahaturkeun ka anggota gerak sabelas juta warga (WTO) sanggeus bohong ngeunaan hasil polling a di Bafoussam.

Cabral Libii - Armand Noutack II - Majelis, Lebledparle

Memang, kapamimpinan WTO ieu questioned ngeunaan dugaan urut Koordinator Daerah-Na pikeun kajelasan West on dana dijieun salila kampanye présidén. Dina respon, Cabral Libii slips di reply na nu urut Koordinator na tadi sora 0 di polling Na. Dina respon katuhu, Armand Noutack II nyebutkeun Koordinator Nasional na ngabohong jeung ngarojong bukti. Ku medarkeun nu menit, urang niténan yén calon katilu Semesta éta katilu di polling of Banengo E kalayan sora 15.

"Cabral Libii 0 teu ngajawab di stasiun polling mana kuring geus dipigawé tugas abdi Warga! Kituna, pikeun ngawétkeun gambar na, abdi pamenta anu anjeunna mundur qur'an na kamari sarta apology publik jeung militan keur kamari release na dimana, meunangkeun geus ngagaduhan enol undian dina kantor tempat kuring milih, insinuated hal damang! "Nyerat Armand Noutack II nambihan yen" Dina kedah verifikasi doa maneh ngadeukeutan ELECAM, sanajan di tingkat nasional maranéhna boga nomer unggal voting! "

"Kuring masihan sagalana, hartosna abdi sagalana kana renik wates hartina sadia pikeun kuring mun tega calon abdi di firmament nu! Kuring butuh kasempetan ieu hatur sakabeh kantor régional jeung coordinators departmental anu dipirig kuring di misi seru kieu! "Armand Noutack II anjeunna dituluykeun ku thanking sadayana kolega na lajeng di Wewengkon Kulon.

Armand Noutack II nyebutkeun siap nyanghareupan pamimpin na pas keur radio Obrolan atawa TV, Salaku dilaporkeun dina artikel saméméhna Lebledparle.com.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/actu/politique/1107295-cameroun-armand-noutack-ii-demande-a-cabral-libii-de-presenter-ses-excuses-aux-camarades-du-mouvement-onze-millions-de-citoyens