Tips: 25 HACKS survival panungtungan menit YOU ngahemat nyawa



Lifehacks darurat kaayaan bahaya

Kota modern bisa jadi pisan bahaya sarta kadangkala urang ulah ngarasa aman di kota badag. kaayaan béda bisa lumangsung jeung anjeun perlu disiapkeun malah pikeun situasi bahaya. Naon kaayaan, aya salawasna sahanteuna hiji atawa dua survival Hack jeung kaahlian nu peryogi ayeuna. Anjeun kudu nyaho kumaha carana ngajawab kaayaan susah maké naon gaduh. Tangtu, sakapeung maneh kudu sosorangan, tapi anjeun masih peryogi kauninga dina tips utama anu tetep. Lalajo video ieu diajar kumaha kabur lamun leungeun Anjeun nu dihijikeun, téhnik-pertahanan diri nu unggal mojang kudu nyaho kumaha carana salamet di seuneu a. Simkuring boga susunan solusi ilahar mun masalah umum sarta ilahar.
Bade imah sorangan telat peuting pisan bahaya. Ieu naha anjeun kudu nyaho ukuran pertahanan sah pikeun membela diri dina kaayaan naon baé. Sok inget tempat rawan kayaning irung, panon, genggerong, palangkangan. Ku kituna lamun aya diserang, Anjeun kudu pencét lawan dina palangkangan nu sabab sacara harfiah ngalumpuhkeun jeung anjeun kudu ngan cukup waktu kabur. The ngahalangan korma nu ngabalukarkeun ruksakna irung atawa tikoro jeung anjeun kedah deukeut jeung lawan anu ngabalukarkeun ruksakna greatest mungkin. Kabur hiji biruang nangkeup pungkur ku gancang ngadorong sirah deui ka pencét irung atawa gado of lawan teh. Taliti Lalajo video urang bari urang kumpul lampah paling éféktif kabur serangan nu.
Ngajalajah Lifehacks panggedena kumaha kabur lamun leungeun Anjeun dihijikeun. Anjeun tiasa make klip sarta pin Dadan. Anjeun diajar kumaha ngagunakeun tampon ka dudung tatu jeung ngeureunkeun perdarahan.

timestamps:
00: 09 kabur Lifehacks
Téhnik 01h50 Self Pertahanan
survival 07 Lifehacks: 25
08: 40 Kumaha salamet di seuneu a

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=5J2lq917RMM