Tips: 5 hal anu hiji awéwé pinter teu kudu nyieun tabungan

5 hal anu awewe pinter henteu kedah simpen

tips

April 4, 2019 12: 59 ku Fabiosa

Nyimpen duit pohara mantuan, tapi anjeun moal bisa nundun waé. Teu aya nanaon sia, contona, mésér krim raray mirah tinimbang krim anu cocog pikeun kulit anjeun. Henteu éta anjeun kedah méakkeun kabéh gaji anjeun atanapi simpen pikeun bulan pikeun meuli produk kualitas. Masalahna, lamun sababaraha hal murah, anjeun atoh kaluar ti eta. Pikeun mulih deui ka krim raray murah, sahenteuna anu kami tiasa nyarioskeun anu teu hasil mantuan kulit Anjeun. Diajar kumaha ngatur Anjeun perhitungan balanja ku kituna teu kedah nyimpen duit dina titik 5 di handap ieu.

1. Produk miara raray

5 hal anu awewe pinter henteu kedah simpen

Raray anjeun nyaéta kartu bisnis anjeun, naha ieu kedah ngumbahanana sacara khusus, kabeuleumkeun ku krim, ngaleupaskeun dina jangka waktu nu sae sareng ngajaga eta tina panonpoé dina cuaca panas. Teu aya titik di meuli seueur produk murah sareng awang. Gantina, konsultasi hiji beautician anu bakal nulungan anjeun milih krim éta pikeun anjeun, dibeuli, sareng pastina yén anjeun bakal mastikeun yén kulit anjeun bakal nampi lembaga anu ngurus eta.

2. Baju jero

5 hal anu awewe pinter henteu kedah simpenAngyee Patipat / Shutterstock.com

Ieu hiji-hijina pésta anu datang kana kontak langsung kalayan daérah anu intimna. Anjeun kedah ati-ati jeung tanggung jawab nalika baju jero anjeun. Nengetan lawon. Keepsmémat osas yén kulit anjeun kudu kéngingkeun ngambekan. Tambih Deui, Anjeun moal tiasa gaduh karusakan sareng sabab kesang unggal dintenna, anu hartosna anjeun peryogi sahanteuna hiji atawa dua bras langkung.

3. Sapatu

5 hal anu awewe pinter henteu kedah simpen

Unggal awéwé meureun sahenteuna sakali dina hirup nya dikaluarkeun sapatu nya pikeun ningali seuseueurna bisul atawa jagung dina suku nya hemeng. Henteu aya anu nyocokkeun! Ku cara ngalakukeun, anjeun tiasa sacara serius ngaruksak suku anjeun. Mésér sapatu anu disusun ku bahan kualitasna, sacara saksama milih ukuranna, nganggap ciri khusus tina suku anjeun di luhur sareng inget yén anjeun salawasna hadé mun gaduh sababaraha pasang sapatu anu hade ti hiji pacilingan sapatu. kualitas goréng!

4. Teukteukan buuk

5 hal anu awewe pinter henteu kedah ngalakukeun ékonomiecharlize kéronGambar Getty / Idéal Gambar

Assetta aset kageulisan anu tiasa nyorot mangpaat sareng nyumputkeun cacad anjeun. Tapi anjeunna oge tiasa ngalakukeun sabalikna. Janten pastikeun anjeun terang rukut buuk buuk kanggo anjeun atanapi parantelkeun sareng profésional upami anjeun acan aya. Betterta leuwih hadé dibalanjakeun sakedik langkung unggal genep bulan waé ngabangkitkeun cangkir anjeun ti ngadamel cangkir anu pikareueuseun unggal bulan.

5. Perawatan Médis

5 hal anu awewe pinter henteu kedah simpen

Hiji awéwé wijaksana moal skimp kana kaséhatan dirina. Ngelingan, ngawas kaayaan anjeun, anjeun kedah ngadatangan rutin ka dokter huntu, dokter panday ahli sareng meunang mammogram. Ieu hiji-hijina jalan pikeun nyingkahan masalah kaséhatan anu serius!

Ieu hal-hal 5, tapi masing-masingna bener penting pikeun kageulisan anjeun, karaharjaan Anjeun sareng kaséhatan Anjeun. Inget eta!


Artikel ieu mangrupa pikeun tujuan informational wungkul. Sababaraha produk jeung objék disebutkeun dina artikel ieu bisa ngabalukarkeun réaksi alérgi jeung ngarugikeun kaséhatan Anjeun. Méméh dipaké, konsultasi a teknisi / spesialis Certified. Dewan redaksi moal moal nanggungjawaban kana sadaya jawab ka karuksakan atawa konsékuansi séjén anu bisa hasil tina dipakéna métode, produk atawa objék nu dijelaskeun dina artikel ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR