Tips: Témbongkeun naon anu patut: 5 aturan sopan santun hade wanoja anu ngahormat

Témbongkeun naon anu patut: nu manières Aturan Komunitas 5 alus awewe anu ngahormat

tips

April 2, 2019 14: 38 ku Fabiosa

Sarerea hanjakalna teu minuhan Aturan Komunitas kabiasaan alus basa, utamana di umum. Acan wanoja modern anu ngahormat sorangan henteu dilahirkeun © gligera manières na kusabab paripolah Da € ™ hiji jalma sabalikna individu batur, mangaruhan hirupna jeung engke na.

5 Komunitas aturan manières alus da € ™ awewe anu ngahormat

1. The makeup na cukuran

Susun bulu na makeup nya di publik nu tanda manières goréng. Lamun perlu ngabenerkeun penampilan anjeun, buka jamban.

2. Paripolah di DÃ € ™ hiji malem © e

Sateuacan Anjeun buka quelquâ € ™ an, admonish anjeunna. Mun anjeun teu tuang pangan tangtu, ngabejaan manehna à © ogé sateuacanna.

Ulah balik teuing mimiti dina hiji malem © e. menit 15 saméméh tujuan mimiti © eta teh waktos idéal pikeun meunangkeun © al. Na, lamun perlu ninggalkeun tadi, Dona € ™ teu mikat € ™ perhatian ka maneh; sebutkeun pamit ka & sarapan tur hatur aranjeunna pikeun uleman € ™.

3. Ngawangkong geus © là © telepon

Éta henteu sopan keur ngabahas masalah anjeun dina waktu usum panas © là © telepon dina ruang publik atawa di angkutan. à ‰ dasi notebook anjeun atanapi nempatkeun eta dina modeu jempe mun anjeun balik di RDV, anu seminar © hirup atanapi vènements séjén Da € ™ à © penting. Sajaba ti éta, à © Hindarkeun nanyakeun panas © là © telepon anjeun dina tabél nalika dahar. Sajaba Da € ™ jadi goréng rasa "t, eta nunjukeun yen anjeun teu nyaho aturan © hasilna Da € ™kasehatan perlu

4. kantong nu

Sedengkeun pikeun laptop anjeun, ulah nyimpen kantong anjeun kalawan leungeun dina tabél iwal Ita € ™ mangrupakeun pouch leutik. Éta hadé ngagantung € ™ dina tonggong korsi Anjeun atawa dina hook specializations © cial, anjeun geus dibawa sareng anjeun ©. Sajaba ti éta, Ã © Hindarkeun oyag kantong anjeun nalika anjeun pilari hal di € ™ integral © ketawa.

5. Bobo jeung pakéan kode

milih hiji diayakeun appropriated © e La € ™ à à © vènement nu buka. Teu perlu ngingetan yén kode pakéan bisnis da € ™ anu pangalusna pikeun pakasaban lajeng dresses sareng © panutup © hébat kedah colletà hasilna wengkuan © © © es es Atang.

Wanoja modern nyaeta € ™ conto hirup tina manières alus Da € ™ à © pangajaran alus sarta DA € ™ a pesona alam. Qua € ™ saur anjeun?

Jeung anjeun, anjeun nuturkeun Aturan Komunitas ieu fashionable? Naon barang penting lianna bakal Anjeun nambahkeun di ieu milis? Bagikeun pikiran anjeun dina komentar!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR