Kamerun - Drama Menengah di Deïdo: otoritas Boikot ka pamakaman ngora Tsanou Bleriot Rosmann

Ngan baraya, sakelas jeung sababaraha panasaran nyandak bagian dina ngangkat awak taun rumaja 17 di morgue Rumah Sakit District Deïdo.

Bleriot Rosmann Tsanou kiwari dumasar saprak Sabtu April 6 2019, di kampung di Fongo-Tongo di jurusan Menoua, Western Region. Sateuacan eta, setelan tina bir 17 taun heubeul budak brutally torn tina kahirupan maranéhanana dina Maret 29 SMA bilingual Deïdo ku babaturan na, nalika anjeunna kungsi datang nyandak kartu keur mere sora na endnotes triwulan II, lumangsung dina April 5 nu morgue Deïdo rumah sakit kacamatan di Douala.

«Atmosfir nyaéta beurat. Sajaba ti éta, sedih tur desolation maca dina rupa. Kulawarga, babaturan na comrades of Bleriot Rosmann Tsanou aya. Strangers teuing. Diasah hideung keur Lolobana, sadaya sumping mayar ngahormat panungtungan maranéhna pikeun Bleriot Rosmann Tsanou"Koran The dilaporkeun mutations dina édisi na on newsstands ieu April 8 2019.

The sakelas tina TamanoirSalaku anjeunna affectionately dipikawanoh, sumping ka mayar manehna ngahormat panungtungan maranéhanana. "Sesampainya numpak tricycle sarta ngagem Kaba (panjang robes) lawon loincloth milu sedih pendamping maranéhanana di jalan sorangan. Dina grup leutik, sababaraha Ladies nyanyi dina basa lokal. Teu tanpa sababaraha sketsa tarian dina lulus ", Ieu ceuk dina koran.

Panon puffy tina nangis, baraya ti Tamanoir kénéh di shock, saminggu sanggeus awal drama. "Ieu hurts. Abdi masih di shock. Utamana kusabab kaayaan nu ganteng abdi maot"Nyebutkeun salah sahiji uncles na

Ogé hadir di morgue, loba panasaran. "Kuring henteu weruh. Kuring henteu weruh leuwih ti kulawargana. Tapi kuring hayang jadi di dieu pikeun saksi kulawarga ieu kitu sorely diusahakeun. Kami indung a. Abdi teu wani ngabayangkeun nu nyeri tina kolotna"nyebutkeun Odile Mbezelepanon éta veiled tina lawon keur kolega urang.

A angkat badan anu lumangsung "tanpa kalangkang hiji otoritas administratif"Nyebutkeun koran teh.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/08/cameroun-drame-au-lycee-de-deido-les-autorites-boycottent-les-obseques-du-jeune-tsanou-bleriot-rosmann/