Kamerun: county bal liga MIFI mimiti operasi

tahap "LEFO" Bafoussam chieftaincy Sabtu April 6 2019 ieu tempat dipilih ku tim ti county bal liga MIFI dipingpin ku Ny MEZIN AGAR pikeun upacara launching kagiatan liga ieu. Upacara ieu peluncuran program kagiatan karang taruna bal, peluncuran jawara liga departmental jeung peluncuran kagiatan dewan perusahaan.

Wasiat rahayat wewengkon barat mun ningali awéwé anyar kuat ti liga county bal MIFI Ny Agar MEZIN Présidén liga ceuk dimimitian kalayan jawara county ieu patepung di panggung Sabtu April 6 2019 " LEFO "chiefdom of Bafoussam.

Upacara dimimitian dina 12 jam ieu chaired ku sababaraha ngaran badag olahraga di wewengkon barat kaasup Mr. Jean Claude KAMOGNE Departmental utusan ti Olahraga pikeun MIFI nu, Presiden Mr. François KOUEDEM tina Liga Daerah Jabar JABAR jeung sababaraha presidents klub wewengkon.

Upacara dimimitian ku peluncuran kaulinan kagiatan karang taruna maén bal. Ieu Bakat cocok FC sabalikna dua gol SIM'S FC madhab (2 - 2) nyaeta skor nu dititah pasamoan. A lajeng diteruskeun peluncuran pertandingan kajawaraan di liga departmental. Kategori ieu dicokot YAKAMATA FC jeung FC Bafoussam gol madhab (1 - 1) naon skor sanggeus pasamoan. Kaulinan katilu jeung final upacara aub peluncuran kagiatan dewan perusahaan. Sarta di buruan ieu, CETIC veterans anu dipingpin nyetak dina ieu keok ku veterans 2-0 di panggung nyitak gol ngalawan tilu (1 - 3).

Sanggeus upacara ieu, Presiden Ny Hagar MEZIN tina MIFI liga county bal ceuk manéhna "wareg jeung ngalaksanakeun upacara launching sahiji kagiatan departmental MIFI liga maén bal" ngeunaan masalah manehna meets, aya "ketersediaan stadion di kotana tur sumberdaya finansial anu kawates."

tara Serge Iyelle Bafoussam | Actucameroun.com

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/09/cameroun-la-ligue-departementale-de-football-de-la-mifi-a-lance-ses-activites/