BISA 2019: Bénin Mesir tanpa supplier?

Saatos 9 sataun henteuna, Bénin bakal nyegerkeun tiasa panas hareup di Mesir. Dina kasempetan ieu, bajing bisa ngabedakeun jersey maranéhanana. Memang sababaraha taun yén Pilihan diarahkeun ku Michel Dussuyer mintonkeun euweuh parabot resmi dina outfit nya ...

« The supplier resmi panungtungan Bénin Pilihan éta Airness anu kontrak resmi kadaluwarsa dina 2010 sarta saprak hiji euweuh geus direbut. Magang jadi di jerseys toko resmi tur fabrics dina kelir Bénin Pilihan dijieun pribadi atanapi aya tiruan "Nyebutkeun loka bjfoot.com.

Numutkeun sumber nu sarua, OEMs geus nembe ditilik kana Bénin Federation (FBF) tapi henteu bakal ngabales. Conto kaasup keur tiis ku controversies kaliwat ngeunaan mismanagement dana ku OEMs. Samentara éta, tampilan bajing mung logo FBF jeung Departemen Olahraga on tunics maranéhanana sarta aranjeunna méakkeun sumberdaya finansial signifikan ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.afrik-foot.com/can-2019-le-benin-en-egypte-sans-equipementier