BISA 2019: Madjer nangtoskeun Chances tina Aljazair

Palatih ti Aljazair antara bulan Oktober jeung Juni 2017 2018, Rabah Madjer masihan parasaan na ngeunaan Chances tina Fennecs ka caang tiasa 2019 di Mesir panas salajengna. Cautious sanggeus gagal taun panganyarna, teknisi teu nempatkeun greens diantara paporit Na.

« Kami geus pernah meunangkeun bisa luar tanah kami, tapi sagalana mungkin di bal " Dipedar "teh lalaki jeung keuneung" dina qur'an mun loka Kooora tur ditarjamahkeun ku DZfoot.com. " Aljazair ngabogaan tim alus kalawan pamaén beredar kawas na tina Mahrez Brahimi. Éta bisa ngarobah kursus cocok, tapi tugas tetep susah pisan sabab urang geus pernah meunangkeun judulna luar tina Aljazair. Kuring hayang aranjeunna tuah.»

Unsurprisingly, Madjer gantina rada favorit nagara host. "Jigana seleksi Mesir diantara ngarojong-Na, boga naon nu diperlukeun keur meunang tiasa di " , Dirojong urut striker of FC Porto saméméh Listing winners poténsi lianna. " Aya tim pohara kuat. Urang nempo yén Maroko miboga tim alus tur tim Tunisia, tim Kamerun nu bisa datangna deui kuat sarta tungtungna tim ti Sénégal. (...) Aljazair oge geus bisa némbongkeun beungeut hadé ti manehna tuh di qualifying. " Hareup nepi keur lalaki ti Djamel Belmadi: The draw keur tahap group dijadwalkeun Jumaah.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.afrik-foot.com/can-2019-madjer-juge-les-chances-de-l-algerie