Kanker: a enhancer radiotherapy yén sprays pedalaman kanker - Kaséhatan

The sahenteuna urang bisa disebutkeun mangrupa hal anu teu leungit waktu. Genep taun sanggeus penciptaan anak, parusahaan Nanobiotix ko-diadegkeun ku Laurent LevyMana urang teu potrét dina Zona kami, Geus narima persetujuan Éropa ka pasar Hensify®, le panguat radiasi munggaran. A revolusi leutik dina widang perlakuan kanker: 60% pasien nampa terapi radiasi dina lalampahan maranéhanana miara sahingga mibanda dioperasi, rukun perlakuan lokal tina tumor.

• Naon ieu anyar?

Ngancurkeun tumor leuwih éféktif tanpa ngaronjatkeun ray dosis anu dikaluarkeun, Téhnik ngagunakeun nanoparticles hafnium oksida, Jenis intan tilu sarébu kali leuwih leutik batan bulu a nu boga kakuatan diserep kuat Sinar X. bahan ieu multiplies ray dosis ku salapan di tumor, tanpa ngarobah dosis ka jaringan cageur di sakurilingna. Dina basa sejen, hal ieu ngamungkinkeun pulvériser nu sel tumor ti jero. Tujuh percobaan klinis internasional validating téhnologi nu aya ayeuna dijalankeun, salapan percobaan klinis baris dimimitian di Amérika Serikat.

• NaonMinat téhnologi?

kalikeun di tumor nu dosis radiasi ku radiotherapy ngamungkinkeun janten langkung mujarab tanpa ngaronjatkeun dosis keur jaringan cageur. Atawa, nalika perlu ngajaga jaringan damang (pikeun penderita pisan frail atawa wewengkon sénsitip, contona), ieu ngamungkinkeun pamakéan dosis handap ngajaga hiji efficacy terapi alus. Hiji harepan gede pikeun jadi leuwih agrésif ngalawan tumor tangtuAtawa tiasa nawiskeun perlakuan ka pasien anu teu bisa ngabantuan sangkan jauh. Bade ngalawan arus tina konsép ubar individualized, anu ku alam ieu kajawab ukur keur jumlah kawates individu, Lawrence Levy manten alungan ngaoptimalkeun hiji téhnologi médis singkup, radiotherapy.

• Pikeun saha?

The otorisasina pamasaran ieu dibales pikeun ngubaran sarcomas jaringan lemes. perlakuan bisa jadi aya kasakit lianna: kangker tina sirah na beuheung keur saha nguji aya alusna canggih, utamana pikeun penderita manula na frail anu ambek surgeries na kémoterapi. Antukna, prostat, ati, réktum, sarta kamungkinan pinareup, uteuk na bayah bisa nguntungkeun. Teuing mimiti mertimbangkeun eta barudak, nu kumaha ogé ogé butuh téhnik radiotherapy kiwari ampir teu mungkin keur nanggung awak muda maranéhanana.

• Hiji kasuksésan ganda

Meunangkeun CE ieu nyirian valid interest Nanomedicine utamana ieu 100% Perancis strategi médis anyar. Manehna oge Nanobiotix kahiji parusahaan Biotéh Perancis meunangkeun salah tanpa parusahaan farmasi buta jeung anjeunna, produk fase hipu tina percobaan klinis di otorisasina pamasaran Éropa.
Baca ogé:
Kanker: alesan keur miharep

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.notretemps.com/sante/actualites-sante/amplificateur-radiotherapie-pulverise-cancer,i192562