Celine Dion: Ieu pilihan unik keur barudak nya mangsa wisata nya salajengna ...

Ku kituna eta méré pintonan pamungkas tinggal permanén di Las Vegas, Celine Dion dibuka hiji Marathon promosi intensif salila release upcoming albeum anyar na dijudulan kawani. Albeum nu bakal nangtung di panggung jeung Kawani Dunya Tour. Unusually, putrana moal jadi bagian tina ...

April 3 2019, Celine Dion masihan janjian pikeun fans na kaca Facebook tuang un hirup nu eta ngumumkeun peluncuran wisata anyar sarta album-Na. Ditanya ku panongton, manéhna dipedar kumaha manehna bakal ngatur kahirupan kulawarga nya, manéhna téh indung tina René-Charles (18 taun) jeung kembar Nelson na Eddy (8 taun). "Kuring gé balik on wisata tanpa barudak kuring. Na ukur dua nepi ka tilu kali dina wisata, Kuring bakal ninggalkeun ngan dua minggu. Ieu waktu pangpanjangna nu kuring bakal jauh ti barudak kuring. Ka kuring eta hartina pisan, tapi uninga yén maranéhna bakal hirup ogé, abdi teu paduli"Ceuk manehna.

Béntang of 51 taun, nu munggaran kudu nembus Kanada jeung Amérika Serikat sateuacan neraskeun wisata na ogé bakal nempatkeun bagasi di Montréal. Ieu bakal titik jangkar na pikeun wisata ieu. "barudak abdi baris tetep di Las Vegas [iln'estteu disangka yén kulawarga dipindahkeun sanajan judgment tina tempatna Celine, Ed] sarta kuring baris balik deui jeung mudik sakumaha mindeng jadi kuring bisa. Tapi Kuring geus mikir saméméh nyokot kaputusan. Jigana éta alus keur aranjeunna lantaran, keur starters, aranjeunna pisan dewasa. Aranjeunna mibanda ukur 8 taun, tapi kadang aranjeunna sigana 14! Éta pisan bebas"Manéhna nambahan.

The juru sahiji'Hiji wengi langkungnu geus stepped up rapat kalayan média - Alus Isuk AmérikaJimmy Kimmel Hirup!, Carpool Karaoke atawa tambahan - oge masihan hiji wawancara pikeun 50 Bungbulang jero. Geus reiterated yén prioritas di kahirupan ieu janten indung nu hade. "Kuring bari loba teuing barudak kuring. Tapi kuring pikir, jujur, éta teu naon maranéhna dibéré tapi maranéhna diajar nu diitung. (...) proyek kahiji abdi téh janten ibu pangsaena, pikeun barudak mah. Tur Kami yakin yén, pikeun barudak mah, aya indung teu hadé ti I do maranehna"Manéhna confided.

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.purepeople.com/article/celine-dion-ce-choix-inedit-pour-ses-enfants-pendant-sa-prochaine-tournee_a331412/1