Ngarobah strategi ditarikna média USB dina Windows 10

Il y a du changement du côté de Windows 10 pour les déconnexions des supports USB. Ce changement, qui a pris effet avec la mise à jour October 2018, concerne aussi bien les clés USB, que les disques durs externes. On passe ainsi du réglage par défaut « Better performance » à « Quick removal […]

Ieu rada dawam ngaleupaskeun Windows 10 alat USB na sakaligus tanpa ngabogaan nyieun jalan hade mastikeun hiji ditarikna aman. Sadar masalah, Microsoft geus mutuskeun pikeun ngarobah strategi kaluar ieu.

Aya ngarobah arah Windows 10 pikeun disconnection média USB. robah ieu, nu nyandak pangaruh kalayan diropéa 2018 Oktober, menggah duanana USB teken, teuas disk luar dina. setting standar akang ogé "kinerja Leuwih alus" pikeun " panyabutan gancang ".

Microsoft facilitates mékanisme alat USB panyabutan dina Windows 10

Kalawan sistem "kinerja hadé" data Mindahkeun JEUNG KOPERASI gudang sempet ngalobaan. Ieu lumangsung dina kucara cache data salila mindahkeun, kitu ogé lawang atanapi Nyiapkeun operasi husus. Setelan ieu ogé kungsi ngaliwatan "aman Cabut Hardware" proses.

Eta sahingga tersirat triggering a ngaluarkeun manual. Masalah: sababaraha pamaké sabenerna terhormat manipulasi jeung USB teken anu torn kalawan loba mindeng ngahasilkeun data dikorupsi.

parobahan signifikan kalawan sistem anyar nempatkeun di tempat ku Microsoft

Kalawan setting anyar ieu di Windows 10 v1809n, alat USB bisa dipegatkeun tanpa handap prosedur tedious kuna ieu. Strategi anyar jeung manages operasi gudang supados kamera siap dihapus iraha wae.

Tapi aya downsides mun sistem ieu: Windows éta teu bisa cache nyerat piringan. Ieu ngandung harti yén kinerja sistem condong deteriorate, sedengkeun ieu teh hal jeung strategi heubeul " Performance hadé ".

Tapi aya pikeun pamaké kalawan dokumén tinggi-nilai ka balik deui ka sistem "Performance Leuwih alus". Jang ngalampahkeun ieu, masang kabel drive ka PC Anjeun, tur pilih "Gambar Explorer". Satuluyna anjeun buka "piringan Manajemén" jeung "Pasipatan". Tungtungna buka "Strategi" pikeun milih naon cocog anjeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/changement-de-la-strategie-de-retrait-des-supports-usb-sur-windows-10-312220