Nikmat resep kembang engkol slurry, kentang sarta squash

Urang sadaya diusahakeun rupa kombinasi bahan pikeun ngembangkeun resep urang sorangan anu teu merta sangkan alus. Ieu naha urang mutuskeun pikeun némbongkeun nu kumaha nyiapkeun bubur kembang engkol nikmat, kentang sarta squash kalawan hal for everyone.

Paps Nyiapkeun umum pikeun barudak atanapi jalma anu boga pencernaan atawa peujit masalah Najan kitu, bubur ogé bisa jadi asupan ti sagala dahar beurang atawa dinner.


Sajaba ti éta, maranéhna téh diwangun ku pangan cageur, kayaning bungbuahan, Séréal atawa sayuran. konsistensi creamy nyéta sabab bahan anu asak dina cai saeutik atawa susu.

Éta téh rada dianjurkeun ku gizi pikeun asupan maranéhanana tinggi protéin, gizi jeung nyerna gampang maranéhanana. Aranjeunna oge kadaharan idéal nalika nalangsara ti nyeri tikoro lamun anjeun boga flu atawa saukur lamun rék nyiapkeun hal gancang jeung lampu.

Pindang kembang engkol, kentang jeung waluh

Sangkan nyiapkeun resep ieu, anjeun bakal kedah nganggo kembang engkol, nu euyeub vitamin sarta B5 B6, asam folat, kalium jeung fosfor. Salian keur diuretik, sayur anu mangpaatna pikeun hiperténsi sarta ginjal batu.

Anjeun oge nganggo béntang, nu sumber a vitamin C, kalsium jeung kalium. Lamun masak kulit anjeun nyadiakeun tingkat luhur serat pikeun awak Anjeun. Sajaba ti éta, anjeun tiasa ngadamel tipe salah sahiji resep, naha creams, soups sarta muih.

Sarta pamustunganana, Anjeun bakal peryogi satengahsquash. dahareun ieu téh beunghar vitamin A sarta C jeung mineral ésénsial sapertos kalium jeung beusi.


kituna sigana luyu nyiapkeun resep bubur nikmat ti pangan ieu sagemblengna cageur, teu mikir? Masihan kasempetan ka resep ieu sarta ngalayanan salaku rék!

Leungeun-on: puree térong: cara enak tur béda tina consuming


Persiapan bubur ieu pisan basajan; kanyataanana, aya teu pira gawé pikeun ngalakukeun. Tambahanana, Anjeun bisa nambahkeun touch pribadi Anjeun kalayan sagala bungbu tina pilihan Anjeun.

bahan

  • squash 200g
  • 200g kembang engkol
  • 3 kentang badag
  • cai 300mL
  • susu 100mL
  • uyah 30g
  • 15g oregano
  • 15g cabé
  • 8g mantega
resep slurry squash

siap-siapna

Inget yen slurries mangrupakeun kadaharan sampurna pikeun babies tina 6 bulan. Tapi anjeun oge bisa ngawula ka dinya salaku starter.

  1. Pikeun ngamimitian resep, mesek tur motong kentang, kembang engkol jeung squash. Anjeun bakal dipiceun sikina sarta tekstur serat tina sayuran.
  2. Lajeng, kulub pot tina cai dina panas low ditambah bahan dicincang.
  3. Ngawenangkeun dahareun masak pikeun 20 30 menit dugi aranjeunna ogé lemes.
  4. Teras cabut tina panas, hayu eta kmu buka mixer nu. Anjeun kedah nambahkeun susu saeutik ku saeutik dugi a tékstur creamy kabentuk.
  5. Tungtungna, tuang di slurry kana panci sejen leuwih panas low, nambah caah, Pepper na oregano, aduk ogé jeung Preanger.

Nempatkeun apron anjeun: soups 4, velvety mun kaget di lunchtime

hayam jeung sayuran pindang

Kusabab urang nyaho kasusah tina complying kalayan salah resep, urang keur diajak ngobrol didieu di parobahan dina resep saméméhna. Le hayam masihan rasa hadé mun bubur Anjeun bari sayuran ngeusi peran gizi dina piring Anjeun.

bahan

  • ½ payudara hayam
  • 2 pommes de Terre
  • 1 cabang leek
  • squash 50g
  • 50g kembang engkol
  • uyah 30g
  • 15g cabé
  • cai 400mL
  • susu 50mL

siap-siapna

  1. Kahiji, nyeuseuh jeung motong sagala Sayuran jeung pinareup hayam.
  2. Lajeng, kulub pot tina cai dina panas low ditambah payudara sarta sayuran hayam.
  3. Hayu bahan masak pikeun sahenteuna 30 menit dugi softened.
  4. Lajeng, jauh ti panas, hayu niiskeun rada na tuang kana Blénder nu nyiapkeun bubur.
  5. Tambahkeun susu laun. Teu kudu maké sagala susu upami anjeun hoyong bubur Anjeun pisan creamy.
  6. Tungtungna, bubur haneut tur nambahkeun uyah jeung cabé. Ngawula ka terasrasakeun!


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/delicieuse-recette-de-bouillie-de-chou-fleur-pomme-de-terre-et-courge/