Iblis urang Hunt: Iblis Dupi ceurik Polandia Layopi Kaulinan

Layopi Games montre du gameplay pour Devil's Hunt.

Adaptasi kaulinan tina novél ku Pawel Lesniak kasatimbangan katempona dina demo midangkeun lila saméméh kadatangan na panas kieu PS4, Xbox One sarta PC.

Kalawan proyék kahijina, studio Layopi Kaulinan dimaksudkeun tinggi ti mimiti sanajan waragad rélatif lemah sareng janji "a realisasi kualitas luhur, midangkeun inovatif sarta storyline gripping". Salaku CD Projekt RED tuh jeung franchise Witcher, organisasi bebas dumasar di Warsawa diideuan ku novél Polandia kana hirup Iblis urang Hunt. Kaulinan Peta ieu baé katilu hambalan hiji mumusuhan antara malaikat na setan. Desmond pahlawan bakal gancang manggihan sorangan dina manah eta kabeh "Baheulana alus hirup na putra hiji industrialis jegud, Desmond éta hiji ranté kajadian nu mangaruhan anjeunna nepi ka leungit lolobana manusa-Na. Kalawan kakuatan demonic sarta jadi nu algojo di naraka, anjeunna nyiar tempat anu mangrupakeun na di perang raging: duanana penghancur jeung Jurusalamet, anjeunna disetir ku haus pikeun dendam nu katilu na masih endeavors manusa kana watek. Anjeunna fiercely garelut dgn fists na cakar, teken dina kaahlian aspék manusa sarta demonic na. Ngalirkeun Gerbang naraka, anjeunna tungtungna bakal mutuskeun dimana eta milik."

Sanggeus ngaleupaskeun demo di GDC sarta Pax East 2019 2019, Iblis urang Hunt tungtungna nembongkeun ka pamaén sabudeureun dunya dina video midangkeun munggaran. Saperti nu diharapkeun, kode nu ngawengku hiji Iblis Dupi ceurik kalawan sababaraha serangan, kaahlian jeung kakuatan. lisénsi anyar ieu Sigana ngajangjikeun, sanajan hiburan sarta némbongkeun yén tabrakan Layopi Kaulinan henteu maén dina AAA tina pangadilan nyata. Dina muatan tina penerbitan, 1C Company announces ayana terjemahan basa Perancis pikeun Iblis urang Hunt.

Iblis urang Hunt: 18 menit ti midangkeun

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/devils-hunt-le-devil-may-cry-polonais-de-layopi-games-312199