Pos ka TV anjeun ti naon baé alat iPhone atawa Android ku dongle ka $ 27 - BGR

Upami Anjeun gaduh duanana ios pamaké jeung alat Android di imah anjeun jeung hayang hiji alat tunggal nu ngidinan Anjeun pikeun ngalirkeun data eusi mun TV, anjeun gaduh naon butuh. Pintonan dongle nirkabel VCAST 2 1 di HD rojongan AirPlay pikeun iPhone jeung iPad jeung Alat Android Miracast, sarta anjeun bisa disiarkeun ti salah sahiji platform ieu FHD 1080p. Sadaya ieu ku dongle tunggal nu plugs kana hiji port HDMI pikeun nyimpen eta balik TV Anjeun.

Highlights tina kaca produk:

  • 🎥2 modeu sambungan 1: layar 2 1 dongle Ieu ngarojong sambungan nirkabel sarta kabel. téhnologi tampa kabel ngajadikeun kahirupan urang gampang, tapi sambungan kabel anu diperlukeun, anu ngamungkinkeun réplikasi saharita tanpa reureuh nalika aya jaringan atawa WiFi teu cukup stabil. Anjeun tiasa ngalirkeun data 1080p video, musik, kaulinan, Gambar, aplikasi jeung payel ti handphone anjeun, laptop atawa tablet ka HDTV badag, projector na monitor. Ngarasakeun video-audio salametan gede pikeun anjeun, kapan, di mana waé.
  • Aplikasi Multi aplikasi: ieu layar ci mini panarima mangrupa lightweight tur dibabawa, sarta anjeun bisa make eta dina kaayaan anu béda. Perencanaan hiji pilem aksi dina layar badag pikeun ngarasakeun pangalaman home theater. Nempatkeun hiji aplikasi eunteung kaulinan pikeun meunangkeun deui kaluar tina bacaan; Bagikeun payil PPT, file na gambar di projector pas keur konferensi bisnis.
  • Tilu Path Rojongan: tampilan dongle ieu ngarojong Airplay (pikeun ios / Mac) jeung Miracast (pikeun Android / Windows), bisa disiarkeun dina modeu simultaneous layar ti smartphone a. jeung laptop jeung panggedena TV tinggi-harti atawa projector; Jalur transmisi DLNA ngidinan Anjeun pikeun lalajo video dina layar badag bari maké pungsi telepon lianna.
  • Gampang ngagunakeun: euweuh aplikasi tur moal aya supir nu diperlukeun. léngkah 3 babagi média dina layar badag: Colokkeun> Connect-> Eunteung. Nyolok dongle ka TV Anjeun atawa projector kalawan port HDMI lajeng nyambungkeun alat kalayan mode Miracast Airplay na DLNA sareng parentah jeung ngahurungkeun mirrored média dina layar badag.
  • Penjaminan customer Rek: disatujuan ku FCC, CE na RoHS, layar 2 1 dongle Ieu kualitasna alus sarta ensures kaamanan alat Anjeun. Pikeun pamakéan optimal, kami niatna nyarankeun yén anjeun migunakeun sambungan kabel data aslina keur konéksi kabel. Ulah ragu ngahubungan kami lamun boga masalah. Hiji tim professional jasa bakal ngajawab patanyaan anjeun jeroeun jam 24.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun manggihan nu nawaran panganyarna na pangalusna kami geus kapanggih dina web.

Pikeun leuwih jéntré Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami sarta kami publikasi kasempetan disponsoran disponsoran, mangga ngirim surelek ka disponsoran ku bb.com

. Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina BGR redaksi jeung iklan jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan publikasi urang. ]! fungsi (f, b, e, v, n, t, s)
{Mun (f.fbq) balik deui; n = f.fbq = fungsi () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n alesan): n.queue.push (alesan)};
lamun f._fbq = n (f._fbq!); n.push = n; = N.loaded! 0; n.version = '2.0';
n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
s.parentNode.insertBefore (t, s)} (jandela, dokumen, 'Aksara'
'Https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
FBQ ( 'init', '2048158068807929');
FBQ ( 'lagu', 'ViewContent');

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR