Donald Trump gagal dina imigrasi

A runtuyan shelved di Trump direksi, kaasup Kirstjen Nielsen jeung Ron Vitiello, mangka éta hanjelu tina présidén di kurangna hasil on arrivals of migran undocumented.

Ku Gilles Paris Diterbitkeun kamari di 04h34, diropéa kamari 06h23

waktu Maca 4 mnt.

Artikel sadia pikeun langganan

Présidén AS kadatangan wates Méksiko deukeut Calexico (California), nu 5 April. Kevin LAMARQUE / Reuters

Presiden Donald Trump dipecat Minggu 7 April ku pesen dipasang dina akun Twitter-Na, Sekretaris NKRI Kaamanan jawab imigrasi, Kirstjen Nielsen di kantor saprak Juli 2017.

Tilu poé saméméhna, anjeunna ngalaman geus pajabat kapala akting tina pulisi imigrasi, Ron Vitiello, anu konfirmasi kungsi acan meuntas halangan signifikan di Sénat. "Urang rék balik dina arah harder 'éta eta diyakinkeun lamun eta advocated a jawab acan " kasabaran enol "Ngalawan hadir undocumented on taneuh Amérika. Ron Vitiello kungsi diajar di menit panungtungan yén anjeunna moal bakal jadi bagian tina lalampahan dijieun dina Jumaah ku Présidén dina wates jeung Mexico, California.

Artikel ditangtayungan pikeun palanggan kami Baca ogé Di AS, anu hirup ditunda di undocumented

runtuyan ieu shelved ngagambarkeun exasperation of Donald Trump di kurangna hasil administrasi na ngeunaan masalah on mana anjeunna diadegkeun Éntri na kana pulitik, aya ampir opat taun. Sanggeus dua taun di White House, kanyataanna, arrivals of migran undocumented ti Amérika Tengah nu kiwari nu pangluhurna di dasawarsa. Ampir jalma 100 000 ditéwak dina Maret sanggeus ngasupkeun tanpa otorisasina on taneuh Amérika tinimbang 78 000 bulan saméméhna tur 58 000 dina Januari. arrests ieu salah sahiji indikator paling dipercaya jeung ngukur imigrasi haram.

puseur nyepeng jenuh

Salila sataun kahijina of kapersidenan, Donald Trump bisa ngabagéakeun a serelek di arrests anjeunna ngalaman nempatkeun dina stroke biantara uncompromising Na. Iwal kaayaan ieu malikkeun taun di handap, jasa na mahluk bisa curb arrivals, lolobana seekers suaka ti Honduras, Guatemala jeung Él Salvador, nagara nyanghareupan rusuh. pangasilan ieu, nu diatribes presiden sigana merangsang nyebutkeun yen puseur ditahan pulisi wates ayeuna jenuh. Sabalikna naon diumumkeun présidén, migran ditahan ayeuna dileupaskeun pending sidang maranéhanana, bari pangadilan anu drowning dina file kawas pernah sateuacan.

Presiden Amerika Serikat kapaksa masihan Juni 2018 kawijakan separation kulawarga tina migran, dipercaya boga pangaruh tangkal, mimiluan skandal manehna sempet ngabalukarkeun, sanajan diantara sababaraha Republicans. The deployment sahiji tentara dina wates ieu dianggap di handapeun view pulitik tunggal. Gubernur, kaasup Republicans, ogé geus nampik nyadiakeun hansip Nasional maranéhanana.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lemonde.fr/international/article/2019/04/08/donald-trump-en-echec-sur-l-immigration_5447173_3210.html