Douala: pamaréntah ngarojong patani lauk di floating dahareun

Éta ngaliwatan kampanye proyék aquaculture kewirausahaan dumasar dina opat departemén wewengkon Littoral.

Saatos mencét ngagoreng eta sababaraha waktu ka tukang, aranjeunna nampi waktos floating produk feed lauk di Kamerun. operator aquaculture Sephora Foumi ngaklaim yén kaayaan ieu kudu mindahkeun bakal mantuan ngaronjatkeun produksi lauk tawar tur nyieun leuwih diaksés nepi rumahtangga. "Urang téh bener senang keur prakarsa ieu mantuan produksi dorongan lauk."

Hiji waktos nyandak stock ...

Kusabab 2017, AEPP dina fase utamina; rojongan, nasihat, sarta pangrojong pikeun patani. Hasilna geus kahontal pisan encouraging salaku koordinator proyék Joseph Arsene Obama nyatakeun di basisir teh.
"Lamun kami dijadikeun AEPP dina produksi 2017 dieu éta kirang ti 5 ton dinten urang diliwatan 205 ton lauk méja".

Pangiriman produk ieu floating Upacara disadiakeun hiji kasempetan pikeun otoritas pikeun nengtremkeun ati nu operator on kualitas dahareun dihasilkeun lokal. Kaahlian dikawasa ku Kamerun kana kapentingan produser, biaya feed nu ngawakilan ngan 70 anjeunna '/, beban operasi diréduksi

Ruffin kactcham, CRTV Littoral

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/04/douala-le-gouvernement-appuie-les-pisciculteurs-en-aliments-flottants/