Éblouissant 'Fosse / Verdon' un sombre conte de show-biz – people

Pilihan TV keur Salasa, 9 April

Lalajo:

"Meghan na Harry: A Royal Baby Story" (20 pm TLC): Antara rencana of Harry na Meghan ninggalkeun Kensington Istana, The orok pancuran dikembangkeun ku Meghan keur selebriti jeung papakéan glamorous pikeun maternity, masarakat umum sahandapeun panjagaan tetep orok karajaan. masalah ieu presents ditambah panganyarna ka kulawarga karajaan di bulan ti harita lahir.

"The kandel Tipe" (20 pm Freeform) Sanggeus ahir usum 2 di Paris, Jane, Kat na Sutton aya deui di New York sarta nyanghareupan konsékuansi tina kaputusan penting. Scarlet Magazine nyebutkeun Patrick Duchand arah cabang digital, forcing Jacqueline pikeun nanganan hijina majalah print. Samentara éta, Jane geus dipilih kabogoh nya, tapi ieu frustasi yén lalaki téh kapala majalah awéwé diangkat.

"Junior MasterChef" (20h, Fox): Nyieun hiji piring husus kalawan bebek, luhureun 14 cooks bawahan imah kudu diajar ngukir sacara gembleng manuk di salah sahiji tantangan toughest kantos. Bakal aranjeunna spoof dina tekenan? Lajeng, kalawan tantangan pisan, anu cooks dianggo di pasang nyiapkeun belasan nikmat cookies; resep maranéhna bakal diterbitkeun dina anyar "Junior MasterChef Citakan: Reflist".

"The Code" (21 WIB, BPS): drama anyar ieu explores karir na hirup tina pangacara ti Korps Angkatan Laut. - ahli hukum jeung aparat jawab enforcing Code seragam of Justice Militer. program bakal nguji acara sarta isu ka layanan militér sarta universal pikeun saha di seragam atawa ngazum leutik.

"Nyekel Deadliest" (21 WIB, Papanggihan) Dupi anjeun yakin yén program ieu ngajalankeun 15e usum? sataun hal ieu béda dina hawa. Hiji parahu anyar anjog dina basa Walanda Harbour, Alaska, dikabarkan uninga dimana langkung ti saparapat tina hiji miliar dollar raja keuyeup. Sesa armada tetep di luar, nekat pikeun meunangkeun kana buruan.

"Fosse / Verdon" (22h, FX): Sam Rockwell jeung Michelle Williams maén dina ieu dugi runtuyan dazzling nu ngabejaan carita partnership mindeng ngagalura, layeut tur kreatif, ti Bob fosse na Gwen Verdon. Anjeunna filmmaker pangaruh na choreographer. Biasana ieu mangrupa penari Broadway vibrant. Kalawan babarengan, biologi dirobah nyanghareupan hiburan Amérika - tapi dina biaya pribadi hébat. Bari Bob choreographer pemula Broadway, jadi panulis renowned pikeun tahap sarta pilem, manehna eupan kreativitas manic-Na jeung narkoba, miras sarta kelamin, mindeng abusing Kinérja sarta kakuatan pikeun eupan na appetites. Samentara éta, Gwen mana ti anceman triple legendaris, unggul opat Tony Awards di genep taun, saurang aktris anu geus berjuang pikeun tetep relevan dina industri obsessed jeung nonoman, novelty jeung standar ganda.

"New Amsterdam" (21h, Néglasari): Bari dokter neruskeun nyanghareupan badai tanpa listrik, Max ieu dumasar kana hiji sumber saperti teu mirip ngahurungkeun lampu. Reynolds (Jocko Sims) kedah janten kreatif pikeun ngahemat Hugh kalawan saeutik pisan sumber.

"Anjeun Me Her" (22h, pamiarsa Network AT & T) Dina usum 4, Jack (Nagreg Poehler), Emma (Rachel Blanchard) jeung Izzy (Priscilla Faia) (balik dina sub urban jeung nangtukeun sakabéh kulawarga unconventional maranéhanana. Tapi lamun maranéhna teu bisa rada nyangkut pepeg triangular maranéhanana di liang buleud halus naon Hawthorne Karyadi?

Salasa:

Utama Liga Baseball, A urang di Orioles (16h, NBCSCA)

Baskét NBA, Galau ngalawan Pelicans (17h, NBCSBA)

Utama Liga Baseball, Padres di raksasa (6: jam 45 NBCSBA +)

"NCIS" (20h00, BPS)

"The Flash" (20h00, The CW)

"The Voice" (20h00, Néglasari)

"Amérika ibu rumah tangga" (20 jam, ABC)

"Dina Search of Akar" (20 jam, PBS)

"WWE Smackdown" (20 jam, Indonesia)

"Barudak, éta alus" (20: 31, ABC) [19659013] "FBI" (21h00, BPS)

"The Désa" (21h00, Néglasari)

"Hideung-ish" (21h00, ABC)

"Roswell, New Mexico" (21h00), The CW)

"Mental Samurai" (21h00, Fox)

"Dicincang" (21h00, Food Network)

"The Real ibu rumah tangga di Beverly Hills" (21h00, Bravo)

"Rekonstruksi: Amerika sanggeus Perang Sipil" (21h00, PBS)

"Split set" (21h30, ABC)

"NCIS: New Orleans" (22h00, BPS)

"Rookie" (22h, ABC)

"The Méksiko dinasti" (22h, Bravo)

"Boomerang" (22h, bet)

"The Olimpiade panungtungan" (22h30, TBS)

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com