Trophy FIFA Awewe urang datang ka Kamerun

tropi Piala Dunya nu FIFA Awewe urang anjog Yaoundé 8th ieu Senén April 2019 saperti saham di babak dua-bulan ti genep buana di dunya.

piala bakal ngahurungkeun Kota Yaoundé on Salasa 9th April 2019 salaku jalan ka ngembarkeun Piala 2019 Dunya nu upcoming di Perancis.

Yaoundé mangrupakeun salah sahiji priviledged tilu kota di buana Afrika recevoir permata nu mulia FIFA Awewe urang.

Kota Yaoundé mangrupakeun nu kadua ti tilu kota di Afrika recevoir piala éta. piala nu datang ka Yaoundé Sanggeus stopover 2 poé di Durban, Afrika Kidul.
Ti Yaoundé, anu eureun hareup bakal di Lagos, Nigeria.

Méméh datang ka Afrika, piala nu ninggalkeun Kota Perancis Parigi, Dimana kaulinan bubuka cup dunya 2019 FIFA Awewe urang bakal fielded. Ke eureun heula Ieu di Montego Bay di Jamaika dina 3rd Maret 2019.

piala bakal Méakkeun dua poe di kota ibukota Unggal aorund dunya. Panungtungan eureun bakal di Toronto kami 30th April 2019.

piala bakal balik deui ka Perancis kami 2nd of payun Méi tina 24 Bangsa Piala Dunya janten ti dikelompokeun 7th Juni nepi ka Juli 7.

Sababaraha kota luhureun ka-boga ngarasakeun tina piala anu Madrid, Oslo, Rajana, Santiago, London, Edinburgh, San Fransisco antarana Loba batur.

Gaelle Enganamouit mun gabung dina rombongan FIFA jeung piala éta

Cameroonian footballer internasional, Gaelle Enganamouit bakal dibagikeun ti rombongan FIFA pikeun marengan nu piala ka Yaoundé.

Manehna bakal gabung dina dwellers kotana Yaoundé kana parade dijalanan ku piala on Salasa 9th April 2019.

Enganamouit kajadian jadi nona sampurna dina generasi nya nedunan peran ieu FIFA.

Manehna teh hiji-hijina pamuter tina generasi nya Éta geus meunang Player Afrika Awewe urang tina Taun sarta hijina pamuter dina sajarah nepi ka Kamerun Football-geus ngoleksi hatrick a di di hiji turnamen Piala Dunya.

piala nu FIFA Awewe urang

The 4.6kg, 47 cm piala Ieu dirancang ku William Sawaya jeung leungeun-crafted ku spesialis Milanese Sawaya & Moroni dina 1998 1999 dina waktu keur turnamen.

Bahan: parunggu, emas-plated; aluminium digosok; Verde Candeias granit

The resmi Trophy ngawengku piring di dasarna bearing taun engraved na nami Unggal jawara FIFA Piala Dunya Awewe urang.

Emas-pelat Mibanda wangun band spiral, enclosing a soccer di luhur, anu boga tujuan pikeun moto nu athleticism, dinamisme jeung elegance maén bal awéwé internasional urang.

Dina 2010s, Éta ieu dipasangan ku basa congcot ngawangun. The resmi Trophy nyaeta 18 Méh inci jangkung tur dijieunna tina pérak sterling clad di 23-karat emas konéng bodas, kalawan nilai Diperkirakeun sataun di 2015 of Ampir $ 30,000.

Sanajan kitu, a piala anyar ieu diwangun Pikeun jawara Unggal awéwé nyandak imah, bari aya piala ngan hiji lalaki aslina urang.

Kamerun, Nigeria jeung Afrika Kidul anu debutants tilu duta keur ngagambarkeun Afrika di Piala Dunya di Perancis 2019.

Benly Anchunda

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/04/fifa-womens-trophy-comes-to-cameroon/