Suku PSG - PSG: Alex Sandro salawasna salivate Al-Khelaifi mercato - kaki 01

Poto Ikon Olahraga

Sanajan usum bener jeung Juan Bernat urang balik ti tatu layvin kurzawa, inohong Paris Saint-Germain pasti bakal coba mun recruit a ditinggalkeun deui salila jandela mindahkeun salajengna. Tur upami ngaran Daley Buta atawa Cristiano Biraghi bocor di jam panganyarna, harga pamaén loba nu leuwih luhur ogé kaasup dina daptar pondok pamingpin Parisian: Alex Sandro. Di tilik ti klub modal pikeun bulan, bek Brasil Juventus masih banding ka duanana staf Parisian, urang diajar Tuttosport.

Masih, anu sisi pisan karasa tina 28 taun sahandapeun kontrak kalayan Juve dugi Juni 2023. Hiji situasi contractual nu bisa ngahesekeun a mindahkeun mungkin, utamina salaku Serikat oge di jalan teh. Eta tetep ka ditempo kumaha laju diatur ku Juventus pikeun bek, moal salawasna wadah ieu mangsa kaayaan palatih Massimiliano Allegri. Salawasna diawaskeun ku UEFA salaku bagian tina antrian adil finansial, Paris pasti bisa mampuh splurge sarta lagu sigana logis hésé ngahontal hiji tungtung. Sanajan Paris jeung jandela mindahkeun, sagalana mungkin ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01