Awéwé maén bal: presentasi ti piala ti Piala Dunya di Yaoundé

Trophy tina bal Piala Dunya awéwé senior urang geus anjog di Kamerun dina Senén leuwih sabulan sanggeus mimiti lalampahan na di nagara mumpuni pikeun kompetisi bae.

Sababaraha acara anu rencanana di Yaoundé on Salasa ditandaan petikan tina piala ti Piala Dunya nu Wanita urang Perancis 2019 di wewengkon Cameroonian. Kadua jenis na sanggeus 2015. Ieu bakal dibere ku nyerang Gaëlle Enganamouit, ditunjuk ku Badan Asosiasi Fédération Internationale de Football (FIFA) pikeun kasempetan nu.

Kamerun geus diala kualifikasi di Piala Dunya nu Wanita urang bisa dicoo di Perancis ti 7 7 bulan Juni nepi ka Juli. Nigeria jeung Afrika Kidul ogé maju atas nama Afrika.

piala nu bakal dibere ka Menteri Olahraga sarta Salasa Atikan fisik. teras turutan petikan ka Perdana Mentri jeung konferensi pers. The Indomitable Lionesses baris nempatkeun hiji tungtung kagiatan ku hiji cocok paméran di stadion militer di Yaoundé. Timnas baris nyanghareupan Amazons FAP.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/09/football-feminin-presentation-du-trophee-de-la-coupe-du-monde-a-yaounde/