Fox News teu masalah teh obsesi média pikeun Fox News

Pers Amérika sigana obsessed jeung Fox News sarta boga anak, kulawarga Murdoch

Anyar, nu New York Times ngaku ngajelaskeun " Kumaha pangaruh kakaisaran Rupert Murdoch urang remade beungeut dunya ". Disusul panalungtikan ti New Yorker dina" pembuatan tina White House Fox News ".

Duanana produk ngaku nembongkeun dampak pulitik nyata Fox News sarta Rupert Murdoch patriarch pulitik kontemporer.

Jeung dua artikel bakal geus delighted ahir Roger Ailes, pangadeg Fox News . The pugnacious Ailes geus diwanohkeun Fox News identitas brand éta terus reaffirmed ku pers menak taun saatosna.

Nurutkeun Ailes, Fox News tetep salawasna underdog di sarta bakal salawasna jadi denigrated ku saingan utamina. Sanajan qu'Ailes ieu mecat kalawan mecenghulna biaya kredibel di narajang seksual Arus garis-up di Fox News sakitu legana ngagambarkeun visi aslina Na.

Kawas Wizard of Oz, Roger Ailes swelled kawas kakuatan jaringan kakuatan sorangan. acara panganyarna kayaning pemilihan of Donald Trump, katingalina confirms pangaruh jaringan.

Acan, nalika urang tarik curtain, bukti yen Fox News sarta Rupert Murdoch, anu dijieun jeung dirojong moment pulitik urang ayeuna, muncul leuwih henteu langsung.

Jeung gagasan yén kakawasaan Fox News emerges tina hubungan unprecedented jeung Trump pamaréntah ogé ragrag dina sorotan nu.

Rupert Murdoch.
Reuters / Mike Blake

Catur, teu victories

Hayu urang mimitian ku pamanggih nu meunangna Trump 2016 bisa attributed ka Fox News.

Misalna hiji pernyataan bakal jadi leuwih kredibel lamun Rupert Murdoch sarta Roger Ailes miharep Donald Trump nyaeta calon 2016 Republik.

Tapi aranjeunna henteu. Bagian tina New York Times sarta Yorker Anyar ngakuan.

Kitu tinimbang nempatkeun Trump di White House, Ailes na Murdoch moal bisa nulungan ka Republicans mun ngajawab pikeun manéhna.

Tapi henteu mampuh ieu ngayakinkeun Republicans di 2016 Éta teu bener kejutan.

Mertimbangkeun rékamanna

Dina 2008, ranté nu diwanohkeun calon séjén tapi pamilih Republik milih McCain . McCain balik antipati ka, nelepon sorangan " a Reagan Republik. [...]

Nya kitu, 2012, Mitt Romney meunangkeun nominasi presiden Republik sanajan anjeunna teu narima pangrojong ti arah Fox News. Jalma anu nyawad raja Fox nyieun kakuatan sigana geus poho yen Rupert Murdoch sempet niatna diwanohkeun Rick Santorum sataun éta.

Ngayakeun éta Times atawa nu Yorker Anyar tiasa ngajelaskeun gagal ieu. Acan aranjeunna undoubtedly relevan dina assessing daya pangaruh tina Fox News.

nu loba spesialis sebutkeun yén "Fox News mangrupa pamuter penting pisan dina pulitik Amérika ... [nu bakal] aktip reshaping publik Amérika" ogé ngaleutikan loba gagal tina Fox News.

Aya loba teuing gagal daptar dina artikel ieu, tapi salah sahijina sabagian illustrative. Fox News kungsi teu diwenangkeun anjeunna earn sajuta dollar sataun tur méakkeun loba airtime ngarojong émisi. Manehna teu bisa transformasi Palin kana Gambar Republik dimangfaatkeun .

Sarah, urut gubernur Alaska jeung calon wakil presiden. Palin on Fox News Juni 17 2013.
Screenshot of Fox News

Moro tanpa sirah a

Wartawan jeung akademisi ngaleutikan realitas hadirin leutik Fox News. Dina hiji wengi rata di 2018, Fox News katarik ngeunaan 2,4 juta pemirsa dina jangka waktu nu perdana .

Éta mangrupa angka impressive. Manehna nyieun Fox News program télévisi kabel paling diawaskeun dina 2018.

Tapi 2018, populasi AS éta ngeunaan 327 juta hartina 99,3% rakyat Amerika ulah lalajo Fox News, boh wengi.

Environ 26% pamilih nu kadaptar nu didaptarkeun Republicans atanapi ngaidentipikasi sakumaha Republicans. Dina 2018, aya kira 158 juta pamilih didaptarkeun .

Ku kituna, dina hiji wengi 2018 biasa, sanajan sakabeh pemirsa of Fox News anu didaptarkeun Republicans (jeung maranéhna henteu), 94,2% tina Republicans di Amérika Serikat bakal tetep henteu dengekeun.

Kumaha sababaraha jalma sabenerna lalajo Fox News? paling dipeunteun kirang program warta siaran jaringan - nu "BPS malem News" - geus averaged leuwih ti ganda jumlah pemirsa of Fox News en 2018.

Kalayan inohong sapertos, teu heran Fox News pemirsa sering sering moro tinimbang langsung aranjeunna. Istilah sanésna: éta leuwih gampang éta Fox News aya dina muatan tina partisanship pre-nu aya di panongton leutik tapi satia-Na, bari Fox News sabenerna ngarobah pikiran saha urang.

Sajarah kanyamanan média présidén

Lajeng aya pamanggih yén kakuatan sabenerna Fox News asalna ti hubungan utamana caket na kalawan administrasi Trump.

Husus, anu janjian tina urut bagian tina Fox News, Bill caang, pengawasan komunikasi di White House - bari anjeunna masih dibayar ku Fox News - nunjukkeun tujuan komunikasi identik jeung dibagikeun antara White House jeung ranté kabel.

Tapi aya geus lila geus Tumbu nutup antara pausahaan penyiaran sarta White House, kalawan loba conto jenis sarua urusan backstage yén meureun lumangsung dina hadir.

Contona, saperti sajarah nu ngungkabkeun David Culbert lamun Présidén Roosevelt hayang kritik paling virulent Broadcasting na - komentator BPS ngaranna Boake Carter - dikaluarkeun tina gelombang udara AS, anjeunna ngan saukur nanya sekretaris pencét pikeun ngalatih . ] Sponsor sarta jaringan Carter ngabatalkeun program .

Ngeunaan hubungan antara média perusahaan documented na administrations presiden, éta kamungkinan yén euweuh administrasi pernah outperform hasil Présidén Lyndon Adang.

gugah pulitik Adang urang téh ngalarti ku KTBC sharing stasiun radio di Austin, Texas.

Nalika anjeunna di Kongrés, Adang ditempatkeun di lisénsi ti stasiun ka atas nama pamajikanana, bari BPS exerted tekenan pikeun perjangjian karaketan lucrative . Frank Stanton, BPS eksekutif anu saterusna jadi babaturan, disegel kasapukan dagang.

Engké, Stanton janten Presiden of BPS, sareng nalika Adang indit ka White House, dua papanggih rutin. Dina paguneman hiji didaptarkeun dina Pébruari 6 1964 Stanton, kapala BPS, informed Presiden Adang pasamoan hareup jeung dewan redaksi The New York Times

. journalism.

"Kumaha saur anjeun calon Republik [pikeun 1964] naon maranéhna - ulah aranjeunna kamajuan?" Tanya Adang.

"Kuring teu nyangka aranjeunna mindahkeun pisan," ceuk presiden BPS ka Presiden AS.

The eksekutif of BPS, Frank Stanton, jadi sobat lifelong Présidén Lyndon Adang.

Eta kamungkinan yen paguneman sarupa kiwari lumangsung rutin antara Présidén Trump sarta sababaraha personalities Fox News.

Tapi sakumaha komunikasi ieu lumangsung tadi, eta teu bisa disebut unprecedented. Sarta teu saperti perjangjian dagang antara Adang jeung BPS, teu sigana yen Donald Trump boga minat finansial langsung di Fox News.

The credibility ngaliwatan misrepresentation

Catetan sajarah saméméhna hubungan deukeut jeung Fox News Bodas House teu maafkan. konflik atra dipikaresep di kabaran dina ranté, sakumaha teu nyorot daya kawates jaringan nu teu hartosna persetujuan surat na.

Sanajan kitu, kanyataan tina nyadiakeun duanana nyadiakeun konteks penting pikeun jalma néangan keur mitigate dampak ranté nu. Wartawan jeung akademisi meunangkeun pikeun nembongkeun pangaruh gede pisan tina Rupert Murdoch sarta Roger Ailes bisa perpetuate kakuatan ieu tanpa nyaho éta.

realitas teh nya eta lolobana urang ulah cicing dina "Planét Fox" na henteu subjék tina kakaisaran of Murdoch. Kritik ti Yorker Anyar jeung New York Times ukur mantuan Fox News mangtaun credibility diantara pamilih na - ti pemirsa betah jeung Partéi Republik di Washington. perhatian sapertos nunjukeun yen Fox News terus nyingsieunan musuh-Na.

Roger Ailes geus pernah takwa kritik ti média menak. Kawas Wizard of Oz, Jangjang éta beuki hariwang yen kreasi na bisa dibuktikeun lemah sarta teu epektip.

Acan ieu téh naon anu ngusulkeun loba data na sajarah panganyarna.

Fox News teu bisa nyegah pamilihan, ulang pamilihan atawa gelombang bulao tina Obama di 2018. Sarta sanajan kampanye-terusan tina administrasi kiwari, eta moal mungkin sigana pindah ka nomer persetujuan "incredibly stabil" Presiden Trump.

Teu aya ragu eta Fox News éfék verifiable sabudeureun éta margins pulitik. Ieu undoubtedly wanti Republicans mun ngajawab pikeun Republicans.

Tapi kakuatan lemes bisa didadarkeun salaku "marginal".

A analisis ditangtoskeun pangaruh Fox News sarta kakuatan Panwaslu na dugi bakal ngabuktikeun jauh leuwih ngaruksak ti journalism investigative terus ngamajukeun mitos sorangan.

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://theconversation.com/the-problem-isnt-fox-news-its-the-medias-obsession-with-fox-news-114954