Injil: A. CHANTRE sampurna hirup konsér.

Ieu teu lauk hiji, tapi April moal mungkas tanpa konsér.

Saatos sababaraha participations dina acara injil on Téritori Cameroonian, di sela of Biosfir puji manehna dirancang dirina ka Gusti nu Maha Suci, "Menteri tina nasab Daud" butuh waktu nepi ka sambungkeun ku publik bersih manéhna jeung anjeunna babagi sareng Allah.

Konsér Live ieu ditawarkeun ka masarakat umum tina injil asih Kota Douala tur sabudeureun 21 April H dikurilingan ku salah na Philipe Psalmist kana.

Bari aturan nu rinci final pikeun album anyar na "(sok), artis announces oge balik deui caket tina acara" Biosfir pujian "pisan geura-giru.

Sumber: https://gosarts.com/gospelchantre-parfait-a-en-concert-live/