Bahya announces a hareup caang di Chelsea anu pernah bisa lumangsung

London - The kali alus pernah lepas di Chelsea sarta ieu mangrupa glimpse pikabitaeun tina hiji mangsa nu bakal datang yen fans klub baris meureun pernah ningali.

Eden Hazard tina kinerja suci beresih Chelsea meunangna 2-0 Senén on West Ham Serikat inevitably ditinggalkeun sadaya pamaén séjén dina taneuh di tempat teduh. Antara seuneu nu dikurilingan unggal waktu manehna mangku kakawasaan, munculna sambungan Sparks seemed Linggarjati mun maot kaluar.

Eta ayeuna lega katampa yén Hazard bakal ninggalkeun Chelsea di ahir musim - meureun. pikeun Real Madrid - jeung sanajan Anjeunna geus mecat laporan dina wawancara tipi, ieu teu mungkin pikeun nyingkahan éta.

Boro nu ngarojong Chelsea, aranjeunna ucul tina korsi maranéhna celebrating dua gol na, kahiji Ieu salah sahiji pangalusna ceuk urang kantos ngoleksi, teras pikiran maranéhna sempet tos ka dipikaresep miang Na. Anjeunna kiwari boga katingal elegiac dina bulao tina Chelsea dugi ka slow, jalan ngahaja anjeunna applauded sakuliah lantai sakumaha anjeunna ninggalkeun pitch waterlogged ku hujan. "Urang bakal sono anjeunna!" Ambekan a supporter ti Chelsea climbing tangga beton hareup ka kantor pencét of Stamford Bridge.

Da eta pembela oposisi, sababaraha urang aub dina maén bal Inggris anu yakin Hazard lamun jeung lamun tungtungna kaluar ti London kulon. Numutkeun game kasaksian Senén urang, Ruben Loftus-macana et Callum Hudson-Odoi bakal sono anjeunna langkung ti saha.

fans Chelsea urang clamoring Loftus-macana tur Hudson. -Odoi bakal leuwih kasempetan dieu sakabeh usum na, sanggeus impressive lamun meunangna 3-0 di Brighton minggu panungtungan ngalawan Brighton sarta leg dina quarterfinals tina Liga Europa ngalawan Slavia Iraha on Kemis Maurizio Sarri diteundeun dua beginners internasional na di Inggris dina lineup awal-Na.

Jeung pamadegan di Hazard, ngaran maranéhna geus aroused nu keprok neneng nalika tim anu maca saméméh kickoff na duanana geus impressed pangrojong home industry maranéhanana, Hudson-Odoi blocking puseur a ] Harun Cresswell Loftus-macana tur balik dina batur sapagawean Britania dispossessed Declan Rice sanggeus méré bal pangluhurna di lapangan.

Statistik nunjukkeun yen Loftus-macana diliwatan wizard bal pikeun kaulinan mimiti Hazard mun 24e menit - kontribusi kaopat di tujuh kaulinan - tapi kanyataanana, ieu sagala gawé anu Belgian. Nyandak balna ka gawang 40 yard mun midfield, anu taun 28 pamuter ngoleksi antara Rice na Tandaan Noble lajeng slalomed antara Fabian Balbuena et Angelo Ogbonna sateuacan ngéléhkeun éta nekat tackle ti Ryan Fredericks mingpin shot suku kénca kana katuhu handap

éta hiji tujuan precision bedah anu dipisahkeun tim Jabar Ham dina dua. Sarri, anu manajer Chelsea, disebut eta "gol unbelievable." Dina tara na Manuel Pellegrini éta "geulis"


ranking pamuter: Bahaya: 10 item sampurna pikeun ngaleungitkeun Chelsea West Ham
ngutruk pangheulana finish: Saha bakal meunang


Ujug-ujug, Hazard éta ka unggal madhab sarta West Ham teu boga jawaban. Gonzalo Higuain hayu ngapung shot ngalawan pos. Marko Arnautovic dikirim ngalayang ku penanaman taktak di dada. Inexplicably, wasit Chris Kavanagh ieu diaduk muter.

Di paménta Hazard, Hudson-Odoi diasupkeun fray nu, ningali shot diblokir ku Cresswell lajeng warmed nu palem ti Łukasz Fabiański ku makéna kuat sanggeus panarajangan di No. 10 Chelsea kungsi dicokot

A pamuter berbakat anu Hudson-Odoi teu bisa kalah ka jadi wanti ku trickery provokatif ti Hazard na winger 18 taun ngan nyieun hiber kadua diantara mimiti pangalusna - mimiti buka diréktori sorangan. Paduli halftime, anjeunna delighted riungan imah ku ngangkat bal leuwih kapala hiji lawan ku Cijulang Anderson et Robert Snodgrass mangsa unggal waktu.

Loftus-macana meunang dina periode kadua, demonstrate hiji pamahaman Hazard unggal interaksi. The gelandang badag tur elegan dijieun bubuka mimiti Chelsea dina satengah kadua sareng dribbling kasual liwat tengah nu culminated dina pangeboran saeutik lega tina Hazard.

pasangan miboga éfék ngajangjikeun dina satengah kadua. Brighton, unggal netepkeun hiji target pikeun lianna. Bahya ieu néangan nu ni'mat Loftus-macana dina satengah mimitina ngan méméh jam ngalawan West Ham, tapi usaha ti taun 23 pamuter lumangsung dina sudut sempit.

Sarri ieu beset ku skandal nalika anjeunna dikirim Ross Barkley . ngaganti Loftus-macana mun 70e menit. Ngaganti Hudson-Odoi, lima menit ti jaman, sparked keprok, tapi duanana réaksi éta sami: panon fans Chelsea, dua béntang ngora maranéhanana teuing alus bisa disimpen pikeun Liga Europa. 19659019] Hazard ditelasan pertandingan di menit panungtungan ku sia puseur Barkley ti kénca jeung nganiaya low mun Fabianski. pameuntasan na geus mantuan Chelsea meunang meunangna katilu padeukeut pikeun kahiji kalina saprak kakuasaan Sarri kalawan lima ngéléhkeun dina bulan Agustus sarta September. Ogé diwenangkeun Chelsea naek ka katilu dina standings, sanajan anjeunna geus dimaénkeun leuwih ti na luhur opat saingan Tottenham, Arsenal na Manchester United.

Kalawan gol Premier League 16 na 19 dina sakabéh kompetisi, Hazard kiwari geus equaled usum paling prolific na di kelir of Chelsea. Salian 12 assists, anjeunna geus kalibet langsung dina leuwih gol ti sagala pamuter lianna di division nu.

Ti lalampahan Minggu pikeun Liverpool, anjeunna dicoo lima kaulinan liga ditandaan gol 20 pikeun kahiji kalina. Kusabab usum kamari di Lille, klub anjeunna ditinggalkeun di 2012 pikeun ngjalankeun dina maén bal Inggris. fans Chelsea na teammates ngora-Na geus cacah.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/club/chelsea/363/blog/post/3817708/hazards-performance-teases-bright-chelsea-future-that-might-never-arrive