India: Perdana Mentri dikedalkeun duka na sanggeus pupusna K M Mani | India News

THIRUVANANTHAPURAM : Perdana Mentri Narendra Modi ceuk Salasa
kanalangsaan
dina la
décès de Kerala Kongrés (
M ) pamimpin
K
M Mani jeung ceuk maranehna bakal apal kontribusi euyeub ka nagara.

Dina tweet hiji, Modi ngomong yén "Shri KM Mani éta rukun pulitik Kerala . impeccable neraca Panwaslu na némbongkeun tumbu nutup na kalawan warga nagara urang.

Urang bakal apal kontribusi euyeub ka nagara. Doule ku leungit-Na.

Ucapan milu sedih ka kulawargana tur ngarojong na. Alm. "

Urut menteri keuangan Kerala maot Salasa sore di rumah sakit swasta di Kochi

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India