Indre-et-Loire: Tours The Rumah Sakit Universitas ieu launching a Kangker angka

Tur Rumah Sakit ngajalankeun dina awal April kadua alat eta anyar. Ieu susunan nepi nomer telepon anyar, hiji masalah kanker ka mempermudah rujukan. Ieu bakal ngawula ka nyieun hiji pasini kahiji dina hubungan kanker. jumlahna oge muka ka professional, kaasup médis, "Ka gabung hiji dokter RSUD Universitas pikeun sagala topik patali penderita kanker". Ladenan sejenna anu dedicated éksklusif pikeun professional. Ieu aplikasi handphone, dimana maranéhna bakal manggihan sakabeh nomer langsung tina spesialis médis, nepi ka meunang jawaban gancang.

Jumlah kanker, 02.47.47.60.60

Professor Linassier, sirah ti Médis Onkologi Service di Rumah Sakit universitas Tours, nyaeta asal ngadegna Jumlah kanker, 02.47.47.60.60. Dokter dasarna pasang aksi dua patarosan ngécéskeun Professor Linassier: "Dimana ngirim sabar dina bedah langsung atanapi radiotherapy atanapi kémoterapi. Patarosan ngulang sejen teh kumaha-cara dina sagala rojongan psikologi atawa dicokot leuwih teknis ".

Tujuan teh nya eta dokter geus kapanggih gampang tanpa ngabogaan méakkeun lima belas nelepon na antosan sababaraha menit. Professor Linassier, sirah ti Médis Onkologi Service di Universitas Rumah Sakit Tours

rumah sakit ogé susunan up aplikasi mobile aman pikeun professional PodomoroPikeun maranéhna manggihan pisan gancang hiji kontak bisi tina patarosan ngeunaan sabar. ieu "Patikeun kontak éféktif antara médis di suku sabar urang" nulis Tours Rumah Sakit Universitas. jasa ieu nyetél dina paménta URPS, Uni Daerah tina Profesional KaséhatanSabab kadang bit leungit dina massa praktisi Chu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.francebleu.fr/infos/sante-sciences/indre-et-loire-le-chru-de-tours-lance-un-numero-cancer-1554736734