Ngora, Celine Dion kungsi "euweuh kapercayaan" dina eta

wellness

Dina konferensi pers di Las Vegas pikeun partnership panganyarna na kalawan L'Oréal Paris, Celine Dion ngaku manehna kapaksa "euweuh kapercayaan" dina eta nalika manéhna ngora. Hal ieu dianggap teuing "lean" jeung "kagungan masalah huntu."

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://quebec.huffingtonpost.ca/2019/04/09/celine-dion-jeune_a_23708699/