The Municipality of Douala 3ème ngajalankeun sertipikat kalahiran kampanye ngadegna

Loba barudak teu enrolled dina registers tina umum na acan kudu indit ka sakola jeung ngarasakeun bener ieu. Walikota Proyék Theophilus Kwapnang mutuskeun tangtangan urang.

Ieu ku cara release umum dipikaresep disaluyuan ku anjeunna jeung diterbitkeun dina Maret 28 pikeun kapentingan urang, manehna nyieun pengumuman nu. Manéhna ngaharepkeun kampanye ieu jeung maksimum barudak tinggal di constituency na boga sertipikat kalahiran.

kampanye pakampungan ieu sertipikat kalahiran ieu kajawab ka sadaya tingkat, dewasa sarta barudak, keur ngadegna ti dokumen adi, nu asalna di prosedur administrasi sababaraha. Ngalamar bakal didatangan markas di Aula Town di Logbaba unggal poé gawe pendaptaran. Deukeut béda téh facilitated ogé pikeun ngidinan sakabeh jalma anu keukeuh ménta rélatif gancang polah maranéhanana.

Peta ieu mangrupa bagian ti partnership jeung UNDP. Pamarentah Cameroonian sadar pentingna kualitas layanan geus komitmen ngaliwatan MINFOPRA, kalayan rojongan ti Program Pangwangunan PBB, palaksanaan program rojongan pikeun 'Ningkatkeun aturan Quality of Service disadiakeun pikeun pamaké (PAAQSU).

Dukungan kotamadya ieu dina ngaluarkeun sertipikat status sipil nu presents masalah dasar geus diwenangkeun ngembangkeun langkung ti sertipikat kalahiran 4000 2016. Pikeun tanggal, gancangan operasi produksi 15000 kalahiran ieu dipicu. Salaku bagian tina prakarsa ieu, hiji pendekatan disebut "kota aula ka jalma" ieu ngagagas guna mawa déwan kota jeung komunitas.

Kaluar nempatkeun newborns, rumaja, para nonoman déwasa kauntungan tina sertipikat kalahiran ieu nu kiwari baris ngidinan janten beneficiaries rupa program darurat dimekarkeun di organisasi kaayaan jeung internasional pikeun jalma ngora, lamun ménta kartu idéntitas jeung kartu voter nasional, indit ka sakola, sarta jadi ngurangan résiko keur direkrut di sekte Islam. Produksi sertipikat kalahiran kituna muncul salaku yayasan anu ngembangkeun kawasan ieu.

tara salma Amadore | Actucameroun.com

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/09/la-commune-de-douala-3eme-lance-une-campagne-detablissement-dactes-de-naissances/