deklarasi nu

Ti Rebo 10 April, ampir 40 juta taxpayers bakal tiasa nedunan pajeg maranéhna. Pikeun kahiji kalina, sakabeh bakal nyieun online. Numutkeun Departemen Ekonomi jeung Keuangan, 60% rumahtangga pajeg geus Isro ngaliwatan internét pikeun ngalakukeun mulih pajeg maranéhanana di 2018. Taun ieu, ku kituna sésana 40% atawa 15 juta jalma, sarta bakal nempatkeun. Kumaha carana nganggo ramatloka resmi finances umum pikeun dibewarakeun panghasilan Anjeun.

Anjeun nyaman sareng Internet

Dina situs Impots.gouv.fr, Anjeun mimitina kudu nyieun hiji profil dina spasi "pribadi". Bakal imah pernyataan engké dijieun, tapi oge aya bewara pajeg jeung sakabeh dokumen pajeg. Pikeun nuliskeun éta pikeun kahiji kalina, tilu barang penting: angka pajeg anjeun, jumlah aksés jeung pajeg panghasilan online Anjeun rujukan. Untungna, ieu mangrupa informasi apriori disimpen dina closets Anjeun.

ID pajeg anjeun (diwangun ku digit 13) anu ditémbongkeun dina bewara panganyarna anjeun tina pajeg, kitu ogé rujukan anjeun pajeg panghasilan (housed dina gilirannana dina "rujukan anjeun"). Pikeun manggihan jumlah aksés online Anjeun (nu diwangun ku digit 7), konsultasi balik pajeg final Anjeun. Éta di luhur kaca munggaran. Sakali data ieu dituduhkeun, kantun ngetik alamat surelek sareng nyieun kecap akses pikeun ngakses spasi anjeun "wasta", dimana ngalaporkeun online rengse.

Anjeun teu nyaman jeung Internet

Mun anjeun teu hoyong nedunan nyalira (e) pernyataan heula online, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun neangan saran dina puseur kauangan publik (tempo di handap). Tapi panyadia séjén nawiskeun solusi imah. Ku kituna, Post kiwari sells jasa home Bantuan-filing, muatan 29 euro. Dina harga anu, hiji perwira di Kantor Pos bakal didatangan lembur pikeun mantuan Anjeun jieun akun anjeun sarta nyieun pernyataan anjeun.

Anjeun teu gaduh koneksi Internet

Sanajan online ngalaporkeun wajib, exemptions anu envisaged, utamana dina henteuna sambungan Internet. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun balik a online, disadiakeun Anjeun didatangan puseur finances publik dina muatan pajeg panghasilan, nu stasion komputer anu sadia ka masarakat.

Salaku bagian tina program miboga bantuan ka imah-filing (tingali luhureun), nu tepat Post nu layanan na oge sadia ka konsumén tanpa alat-alat nu disambungkeun ka Internet.

Anjeun dijieun kasalahan

Ti spasi "wasta" situs Impots.gouv.fr, anjeunna bisa ngarobah pernyataan-Na, sanajan eta geus kungsi disahkeun. Nepi ka deadline filing (béda di departemén béda), ngaliwatan "ngabenerkeun pernyataan abdi 2019 online".

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.bfmtv.com/tech/la-declaration-d-impots-en-ligne-est-desormais-obligatoire-voici-comment-vous-y-prendre-1669295.html