pulisi kapanggih granat a di markas tina ngarojong tina ADO Den Haag

Den Haag, Walanda (AP) - Polri di Den Haag kapanggih hiji granat ngalawan wangunan dipaké ku ngarojong tina tim maén bal kota, ADO Den Haag.

Hiji poto diterbitkeun ku média lokal némbongkeun granat digantung. gigireun gedong nu ieu ogé ditutupan ku cet beureum dina tilu X.

penyiar Lokal Omroep West dilaporkeun yén hiji workout pikeun ADO di panggung tatangga na ieu interrupted sarta yén granat nu geus ditarik.

Corétan sigana nunjukkeun nu involvement sahiji batur Amsterdam . Leungeun tina ibukota Walanda nu dihias jeung tilu X.

sarwa Amsterdam AJAX klub Amsterdam nyanghareup Juventus Rebo dina quarterfinals tina Liga Champions.

Jacco van Leeuwen, lulugu ti pakaitna tina ngarojong tina ADO, ngawartoskeun Omroep Kulon: "Ieu titik balik dina sajarah maén bal."

Dina bulan Pebruari, vandals disangka hooligans Den Haag bal dicét corétan, kaasup swastikas sarta naskah anti Semit. on wangunan di Amsterdam dina antisipasi kaulinan antara ADO na AJAX. AJAX mindeng digambarkeun salaku klub jeung dasi sajarah jeung masarakat Yahudi Amsterdam.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/police-find-hand-grenade-at-ado-the-hague-supporters-hq-040919