Hal saeutik nu dijieun kuring nyerah iPhone abdi Android

Kami hiji pamaké iPhone saprak ampir pisan awal. Kuring teu boga iPhone aslina dina peluncuran, tapi dimimitian ngagunakeun smartphone Apple jeung iPhone 3G sarta Kuring geus pernah regretted eta.

Nepi ka ayeuna, éta téh ngomong.

Aya sababaraha poé kuring megatkeun pikeun pindah ka Android. . Teu gampang. Leuwih dékade kaliwat, abdi diadopsi ampir kabéh generasi anyar iPhone. Kuring kungsi ka 3GS, 4, 4, 5, 5, jsb Hijina sataun kuring gagal éta iPhone 7, tapi kuring gancang ucul dina 8 teras klik X. nu Janten, naon bisa maksa kuring luncat kapal? [19659002] Percaya atawa henteu, éta hal saeutik.

Loba alesan pikeun ios sarta Android anu dumasar kana elemen kayaning kustomisasi jeung kabebasan do ampir nanaon rék mibanda alat nu tanpa pikahariwangeun ngeunaan konci software. Ieu teu masalah mun kuring.

Ieu bonus saeutik hade ka ngatur launcher Android pikeun rasa kuring tinimbang ningali gambar leutik sami abdi ningali ios beku salila sapuluh taun, tapi geus boro geus dibawa kana rekening di nalar abdi. Kitu cenah, di "kabebasan" pasti dicoo peran hiji.

Manehna teu maén ogé kalawan batur

Ieu aya rusiah nu Apple hayang anjeun mésér sagalana keur ekosistem sarta punishes Anjeun passively teu ngalakukeun kitu. iMessage nyaeta Board Apple sahiji conto mentioning loba jasa, sarta ieu téh conto alus. Kanyataan yén di 2019 I kedah sok nanya Apple rék dipegatkeun nomer telepon kuring lamun kuring pindah kana platform mobile sejen nyaeta saukur hilarious, tapi malah nu ieu mah faktor di putusan kuring.

masalah pangbadagna kuring jeung iPhone eta dihijikeun ka imah streaming.

Nu katingali, abdi ngagunakeun Chromecast pikeun tiap TV di imah kuring. Salaku hiji pamaké iPhone, Apple bakal resep mah investasi di tentara hiji Apple TV, tapi ieu teu lumangsung. Jadi Kuring keur dihukum keur kasatiaan abdi ka Chromecast ku fungsionalitas diblokir, tur éta ngan nembe yen kuring mimiti sadar kumaha serius kaayaan éta.

Aya anu meureun sataun kuring noticed nu Chromecast abdi nyandak for- EV-er pikeun muka streaming eusi tina aplikasi kayaning kedutan sarta malah server mah asal Plex. Mimitian pilem anu ti server Plex abdi atanapi mimitian aliran kedutan, contona, bisa nyandak nepi ka 30 detik. Awalna Teu sangka ieu Chromecast sorangan, sarta kuring ieu dimimitian meunang capé. Lajeng abdi iPhone X nabrak.

Muhun, ayeuna teh moal pegat hiji; Kuring peupeus deui ku muterna eta onto beton. Kuring dikirim pikeun perbaikan sarta kuring dimimitian maké Galaxy Note 8 salaku telepon cadangan. Ieu persis lamun kuring sadar yen eta teu Chromecast anu masalahna; ieu iPhone abdi. Ngajalankeun aliran dina TV abdi nyandak kirang ti opat detik sarta kuring bisa pindah effortlessly antara Plex YouTube kedutan sarta malah lalajo hirup layar kuring ampir instan smartphone. Ieu kawas jam alarm tur iPhone abdi nalika X balik ka Apple, abdi digawe tés lianna.

Naon kombinasi teh - kuring diuji abdi iPhone X, anu sahiji pamajikan abdi tur abdi iPhone 8 heubeul beuki dibandingkeun standar. Chromecast sarta salah sahiji versi panganyarna 4K - waktu ieu sami. The Galaxy Note 8 sok instan na malah sababaraha telepon Android dina dollar 100 yén kuring kungsi junun nanganan hal leuwih gancang.

Ngamimitian!

Percanten atawa henteu, ieu teu tungtungna. kasulitan kuring jeung hubungan iPhone / Chromecast. Masalah utama lianna nyaeta kadali volume, nu iPhone bakal kacida teu sukses.

Nalika tuang sakumaha Netflix atanapi Plex dipaké dina TV, nya eta hiji péngkolan dramatis of naha iphone bakal ngidinan kuring pikeun ngadalikeun volume Chromecast kalawan tombol fisik di sisi telepon.

Kalawan ios, anjeun meunang hiji slaider volume software, sarta éta eta. Kamampuh robah volume eusi streaming dina TV Anjeun ngaliwatan cék tina volume telepon gumantung kana aplikasi nu geus dimimitian jeung putusan ios mutuskeun pikeun nanganan volume ngalirkeun eusi media. Allah nyaram upami anjeun hoyong pikeun ngadalikeun volume TV Anjeun et a video atawa musik béda dicoo dina telepon anjeun sabab moal jadi gampang.

Skenario awon nyaeta hal kuring sapatemon rada sering kalawan iPhone X. mah boga siaran stream dina TV via Chromecast na hal ieu disiarkeun dina telepon kuring, meureun hiji video pondok dina Twitter atawa hal jenis. Abdi hoyong ningkatkeun volume dina telepon kuring, tapi pencét tombol polumeu Ngaganti polumeu Chromecast.

Parah, volume slaider on telepon kuring muka, tapi naék geura balik. paduli volume aslina. Ieu versi nu frustrating tina dunya Whack-a-Rame, lantaran euweuh urusan naon eusina, nya antukna bakal balik deui ka titik awal Anjeun.

Dina Android - duanana dina Samsung Catetan 8 jeung arus telepon Android kuring - kontrol Jilid nyaeta infinitely gampang. Nalika kuring tutul tombol polumeu, abdi boga kasempetan pikeun nempo daptar lengkep kadali volume bebas béda. Kalawan hiji klik, abdi tiasa ningali polumeu ngirining, alarm abdi, payil media disiarkeun dina telepon kuring ogé ngalirkeun payil media dina Chromecast.

Anjeun tiasa meunang ngadeukeutan ka sami. Pangalaman iPhone boh ngagunakeun aplikasi home Google misah atawa nyangka media keur diputerkeun dina telepon anjeun boga kontrol volume bebas tina volume parameter dimungkinkeun. abdi teu cukup nu ngan hiji ningali yén boga masalah jeung éta.

Anu lepat atoh?

Janten sampurna jelas, Kuring teu nyoba nunjuk ramo di dieu. Teu Apple téh jawab kanyataan yén telepon teu dianggo ogé jeung alat streaming cheapest of saingan fiercest na? Meureun. Meureun moal. Kusabab masalah casting aya, kuring ngagunakeun aplikasi Google atanapi henteu, éta téh hésé yakin yén masalah nyaeta Chromecast, tapi ieu bisa jadi kasus nu bener. masalah kontrol volume, kumaha oge, muncul janten kurangna fitur ti ios, tapi malah nu geus geulis minor dina skéma grand mahluk.

Dinten, ios sarta Android anu jadi nutup dina watesan fitur parity anjeun bisa kalayan gampang balik na mudik antara aranjeunna tanpa disturbing hirup digital Anjeun. Tapi nalika dua platform anu jadi nutup, éta hal saeutik nu bisa pangaruh jalma di salah sahiji atawa cara séjén. Dina hal ieu, hal sakumaha basajan salaku streaming rusuh di imah na kadali volume dasar geus junun nyieun kuring ngarobah sanggeus leuwih ti dasawarsa tina kasatiaan kana ios.

sumber gambar: Zach Epstein, BGR

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://bgr.com/2019/04/09/switching-to-android-reasons-chromecast-streaming/