The 13 April bakal dilaksanakeun dina sombong mun pidato bébas Kangker Kangker

Numutkeun data 2018 inca (Kangker Institute Nasional), diperkirakeun dina ampir 400 000 jumlah kasus anyar kanker didiagnosis (incidence) jeung nepi ka maotna 157 400 di 2018 di Perancis. Emmanuel Yakobus, menata misi parusahaan jeung kawijakan kaséhatan di Liga ngalawan Kangker nyebutkeun "pikeun diolah kanker hadé tur hadé kiwari. 60% cageur geus kapanggih pikeun jalma kalawan kanker ngalawan 50% cageur 15 sababaraha taun ka pengker. " Acan panon masarakat tetep stigmatized ngalawan ieu kasakit. Éta ucapan bébas dina subjek masarakat dina Saptu April 13 2019 bakal lumangsung di jalan ti Paris ka warga munggaran Kangker sombong Maret. acara ieu, dirojong ku Institut Curie nya kasempetan jang ngosongkeun ucapan dina kangker jeung diajar. edisi munggaran ieu bakal mawa babarengan pasien, baraya jeung sakabeh aktor aub dina gelut ngalawan kanker. Hal ieu diayakeun ku leuwih ti 50 mitra. Program: Maret warga hébat dituturkeun ku hiburan.

A warga leumpang ka federate éta palaku anu ngalawan kanker

"Kusabab 25 taun kuring digawé di Onkologi, Kuring geus pernah katempo organisasi koléktif nu ngahimpun sadaya stakeholder. warga édisi leumpang munggaran Ieu acara nyampur, "nyebutkeun Catherine Sikat, Manajer Pencét Hubungan tinaInstitut Curie. "Kabéh jalma gering, sedih atawa galumbira, pantes jadi dipikawanoh lamun urang hayang maju pencegahan, ngurangan stigma gering jeung sora tina belegug," ceuk Makesense pangatur dinten ieu partnership jeung Institute Curie, AP-HP, Liga ngalawan kanker jeung pergaulan CanChange jeung rojongan institusional of inca na Unicancer.

Kanker sombong: ngawartosan biantara umum jeung gratis

Tujuan? ucapan bébas sabudeureun sadayana kangker, sarta nyarita babarengan dina publik sabudeureun tantangan sosial sarta societal kanker, nyebarkeun hidayah pikeun mempermudah nyawa poéan penderita sarta Uninhibited babagi carita nya jeung kasakit. Ieu Sabtu, April 13 2019, anu kanker bangga baris dimimitian 12h Républik Square di Paris, sateuacan neraskeun antara 13h na 14h ku Maret warga hébat. Ti 14h mun 20h, organisasi pasangan baris kalibet passersby dina leyuran maranéhanana dina 18 nangtung Désa kagiatan.

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.carenews.com/fr/news/12855-le-13-avril-aura-lieu-la-cancer-pride-pour-liberer-la-parole-sur-le-cancer