Piksel 3a dikonfirmasi ku Google

Le piksel 3a dijieun penampilan ringkes dina toko online Google. Kalawan hiber ieu, urang ayeuna nyaho loba ngeunaan search engine nomer telepon midrange ieu nu bakal datang.

Bari ditambahan kami téh hayang pisan manggihan nu 3a piksel, a bocor anyar sigana mastikeun ayana produk. Dina basa sejen, urang bisa ngaharepkeun pikeun ngjalankeun eta dina bulan atawa malah minggu. salaku nyatakeun GSMArenaPiksel 3a mucunghul sakeudeung dina toko online Google, sahingga ninggalkeun fuiter sababaraha clues nu pasti kudu meunang perhatian pamaké Internet, utamina nu kagungan pamadegan low pikeun terminal piksel.

Salian nami telepon, ngabogaan halaman bocor ngandung tumbu ka hiji pasualan. Tétéla piksel 3a kudu boga lawon pouch ...

Di sagigireun penampilan ringkes piksel 3a dina toko online Google, nyaho yén piksel 3a 3a sarta XL geus ogé geus unearthed dina Google Play konsol jeung ngaran kode mungguh "Sargo" jeung "Bonito".

Data teknis nandaan

Ngaliwatan platform ieu dirancang pikeun pamekar ti aplikasi Android, spésifikasi tina kadua alat eta jadi jelas. Memang informasi kayaning kapasitas nu RAM na layar resolusi dikaluarkeun dinya.

Tangtu bae, sakumaha 3a piksel, piksel 3a XL kudu boga RAM 4 GB. Ngalawan, "Sargo 'kedah ngagem hiji slab ku dénsitas 440 dpi, bari" Bonito "bakal jadi disadiakeun kalawan layar a tina 1080 x 2160p atawa dénsitas 400 dpi.

Layarna tina ukuran béda

Dibikeun resolusi jeung dénsitas slab, nu piksel 3a dipikaresep kaasup layar hiji 5,6 inci sedengkeun piksel 3a XL kedah nuduh 6 inci diagonal.

Hatur nuhun salawasna Google Play platform konsol, urang ayeuna terang yen kadua alat eta bisa dibuka ku pertengahan 2019. Éta kituna mungkin anu sakitu penampilan maranéhanana salila Google I / O 2019, nu baris muka on 7 Méi.




Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.fredzone.org/le-pixel-3a-confirme-par-google-989