sidang of Maurice Kamto balik di ahir April

Saatos dinten tegangan dina jalan anu dihalang anu nuju ka gedong pangadilan di Yaounde, Kamto sareng sekutu-Na nampik, dumasar kana deukeut maranéhna, ngadatangan sidang anyar pikeun ngahukum "bias" kaadilan.

Maurice Kamto - poto newak

"Présidén nu dipilih moal muncul dinten ayeuna (09 April 2019) di hudang cara ngagawean politisized ngalawan anjeunna. Ta sami sareng pikeun sekutu na Christian PENDA EKOKA, anu menak Albert DZONGANG Présidén pihak '' Dinamika '', Paul Eric KINGUE Pupuhu Partéi MPCN, seniman Gaston Serval ABE nyarios "Valsero"; eksekutif tina MRC sapertos profésor nasional Professor Alain FOGUE, sareng Célestin DJAMEN, "saur Olivier Bibou Nissack (juru carios Maurice Kamto), dina halaman resmi Faacebook Salasa ieu 9 April 2019.

Kasus ditunda nepi ka ahir April, husus 23.

Luar pangadilan kiwari, aktivis disebat pikeun ngadatangan sidang. Tapi aksés ka rohang pangadilan ieu disaring. Samentara éta sawatara nu ngayakinkeun Maurice Kamto memangkan slogan pikeun kamulyaan. Urang diajar yén sababaraha di antarana ditahan.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/actu/politique/1107302-cameroun-le-proces-de-kamto-renvoye-a-la-fin-du-mois-d-avril