'Game of Thrones' Facilitators geus ditinggalkeun clues di playlist Spotify ieu - BGR

Lamun hayang nyaho kumaha Game of Thrones bakal mungkas, dua béntang ti séri di dieu pikeun ngeset catetan lempeng. Pun dipikahoyong.

David Benioff na DB Weiss dilaksanakeun putereun Spotify - Game of Thrones: tungtung asalna nu mana Anjeun tiasa ngaksés ka dieu sarta nempo handap - nu ngawengku hiji campuran eclectic of tunes. Ieu dimimitian, contona, ku Saré Ayeuna di Seuneu nu Ngamuk Ngalawan Mesin, kalawan eces séjén kawas imigran Song Led Zeppelin ; duo Ganjar Cash sarta Bob Dylan putri kalér ; Howlin 'keur Anjeun Hideung Keyes; sarta Kanye urang kakuatan .

Lest Anjeun mikir yén ieu téh saukur alat marketing neruskeun ngembarkeun usum kamari - na kitu wae. Tapi showrunners ogé janji yén playlist ieu ngécéskeun naon naon urang sadayana hoyong terang, dina cara Bundaran jeung disumputkeun.

"Jawaban anu disumputkeun di ahir saratus persen dina playlist tina pilihan," ceuk Benioff na Weiss mun Spotify (19659005). ] Kanggo nu Rékam blog . "Hiji No bakal yakin kami, tapi leres".

"Najan kitu, ngirim fans scrambling playlist pikeun manggihan rahasia éta teu jadi loba keur Birokrat mun hoyong bagikeun aranjeunna. cinta batu, logam sarta loba genres musik sejenna, "nyebutkeun éta blog ngeunaan Spotify. "Barina ogé, grup Mastodon mucunghul sakumaha zombie a Wights di ahir usum 7.

"Urang anu pilari lagu anu dijieunna kami ngarasakeun sensasi ti séri," ceuk Birokrat tina séri ka blog. "Aya rupa-rupa di dinya - rabies teu Ganjar Cash. Tapi maranéhna duanana boga kakuatan alamiah jero. "Dina sagala, playlist ieu ngandung lagu 50, nu teu daptar tema munggaran ngagaduhan dua lalaki geus digambar. Dina 2017 nu showrunners ogé dimekarkeun playlist Game of Thrones: És sarta Seuneu Lagu di gawe babarengan jeung Allison Hagendorf, pamingpin batu Spotify, sabab sempet dipigawé pikeun playlist anyar.

urang ogé nampa Soundtrack Game of Thrones nu 26 April. Artists like The Lumineers, Weeknd The sarta A $ AP Rocky sagala fitur di kempelan anyar ieu lagu diideuan ku acara.

sumber gambar: HBO

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR