serius ngahina wasit decrypted ... - AfriPulse

La Liga ngageter sabtu minggu ieu di luhur derby di antara Catalans sareng Colchoneros sarta sapertos sering bertahap dina kaulinan ieu kaulinan, pangparangan henteu gagal. Samentara éta anjeunna korban tina tackle badag ti Arthur henteu dititah ku lalaki konéng, Diego Costa dina kéngingkeun saurang hak-hak.

Diego Costa henteu dipikawanoh janten pamuter paling adil-pamaén. Tapi internasional Spanyol parantos serius ngaleuwihan wates, Saptu, salami shock Atlético-Barca dimeunangkeun ku Blaugrana (0-2). Meureun frustasi giliran pertandingan pertandingan, saurang pamaén dilahirkeun di Brasil narajang wasit pisan.

Nu narajang anjeunna suprési.

"Di menit 28e, pamuter Diego Costa diusir kusabab kusabab: manéhna indit ka abdi sareng ka kuring verbal, dina istilah:" Kuring shit dina p ... indung anjeun! Abdi shit dina sisi indung anjeun! "".

"Anjeunna ngobrol jeung dirina"

Lawanan ogé kedah nyepeng perwira pikeun nyegah pamayaran Godin sareng Gimenez.

Tungtungna calmed ku lawan Gerard Piqué, pamuter 30 warsih ngajanten "anjeunna nyarios nyalira" sareng sanes wasit.

Perlu dicatet yén Antoine Griezmann ogé ngalaman sababaraha kasalanan, sajaba ngadamel cross (ampir) definitif dina judul ieu. Urang French diumumkeun di Barcelona lila parantos parantos di jieunan-ati ti publik Camp Nou.

Naon tiasa ngadamel anjeunna pikir ngeunaan kasempetan pikeun mekar di Katalonia ...

Sumber: viberadio

Artikel ieu mimiti mecenghul di AFRIPULSE