Carita homo John Oliver urang Marlon Bundo mangrupikeun buku anu paling dikritik kadua taun ka tukang - jalma

Ku Emily Heil | The Washington Post

Larangan kelenci? Éta anu badé didamel ku sababaraha urang: Buku pelawak John Oliver ngeunaan kelenci kulawarga kulawarga kelenci Wakil Présidén Mike Pence nyaéta dina daptar buku anu paling dikritik di perpustakaan umum di 2018, dumasar kana Perpustakaan Amérika Association [.] 19659003] "A Minggu di Marlon Bundo's Life Tonight with John Oliver" ngajelaskeun buku yén pamajikan Pence, Karen Pence, sareng putri Charlotte Pence parantos nyerat perkawis piaraan kulawarga. Tapi dina buku parodi, Marlon Bundo homo sareng (waswas spoiler!) Kawin budak sanés kelenci, tanda satir ngeunaan posisi wakil présidén ngalawan nikah sami. Buku éta dina tempat kadua dina daptar, anu diunggelkeun ku buku budak ku Alex Gino anu judulna "George" ngeunaan hiji budak transgender.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com