Carita homo kasja Bundo John Oliver éta paling dikritik buku taun panungtungan kadua - jalma

Ku Emily Heil | The Washington Post

Nyaram kelenci? Ieu naon sababaraha urang rék ngalakukeun: Buku ngalawak John Oliver on kulawarga kelenci domestik Wakil Présidén Indonésia Mike Pence nyaeta dina daptar buku paling dikritik di perpustakaan publik di 2018, nurutkeun Perpustakaan Amérika Asosiasi [.] 19659003] "a minggu dina kahirupan kasja Bundo wengi ayeuna sareng John Oliver" ngajelaskeun pamajikan kitab urang Pence, Karen Pence, Pence jeung putri-na Charlotte geus ditulis ngeunaan piaraan kulawarga. Tapi dina buku parody of kasja Bundo nyaeta homo jeung (spoiler! Siaga) Pamajikan kelenci budak sejen, tanda satirical tina posisi Wapres ngalawan nikah sarua-kelamin. Buku kapanggih dirina dina tempat anu kadua dina daptar, nu ieu topped ku buku budak anu judulna Alex Tantowi "George" dina anak transgender.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com