Lalaki richest di Afrika withdraws 10 juta ngan mun admire

billionaire Nigerian Aliko Dangote, anu dijadikeun pakaya di cements, ngawartoskeun Sabtu kieu di forum Mo Ibrahim di Abidjan hiji anecdote ngeunaan nonoman na anjeunna ngalaman ditarik 10 juta dollar di kas ngan mun admire aranjeunna.

"Lamun anjeun ngora, Anjeun mimitina juta penting tapi sanggeus di angka euweuh hartosna loba. Hiji poé kuring nulis cek pikeun 10 juta di bank kuring, abdi nyandak poto eta teras nahan aranjeunna dina kalapa tina mobil kuring, "manehna geus ngadawuh. Nalika anjeunna anjog imah, anjeunna nempatkeun di 10 juta di kamar na, nyawang aranjeunna sarta ngomong, "ayeuna kuring nyaho kuring boga duit," manehna ditambahkeun, ketawa. "Kuring geus ngajemput na dikirimkeun ka bank dinten hareup," manehna menyimpulkan dina hilarity umum.

Hasil tatanen jeung anyar téknologi ngajangjikeun séktor di Afrika

Sajaba ti anecdote, manéhna ngarasa yén dua wewengkon paling ngajangjikeun pikeun masa depan di Afrika éta tatanén jeung téknologi anyar, advising pangusaha ngora Afrika teu ngahurungkeun sanggeus kasuksésan kahiji: "Sering Afrika ieu spent sharing projected. Aya up na Downs "dina bisnis.

Aliko Dangote ogé regretted halangan adat jeung masalah administrasi nu ngahalangan buana dina ngembangkeun Na. Anjeunna geus dipedar yén ieu hésé pisan semén jumplukanana ekspor ka Bénin ti salah sahiji tutuwuhan na di Nigeria lokasina 40 kilometer ti wates of Bénin, nu impor semén "beuki mahal" Cina .

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.cnews.fr/monde/2019-04-08/lhomme-le-plus-riche-dafrique-retire-10-millions-de-dollars-juste-pour-les-admirer