Liga Champions: Iker Casillas ku Fabien Barthez (2012) - video



A 37 taun Iker Casillas nempo kampanye 20e di Liga Champions. The kiper Persib Porto nyanghareup Liverpool di Anfield on Salasa di C1 saparapat ahir. Dina 2012, Fabien Barthez kungsi diwawancara pikeun Téléfoot di Madrid. kasempetan pikeun mulang ka karir geus luar biasa dina mangsa éta sarta terus forge hormat.

► video More Téléfoot: http://bit.ly/TELEFOOT
► Ngalanggan ka saluran: http://bit.ly/ChaineTelefoot

Téléfoot nawarkeun éta pangalusna dina maén bal dunya dina Youtube!
Tur unggal poé, keur 18h, manggihan Daily mun Téléfoot ????

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=GaY1kTF38ss