Melania Trump: Di dieu hijina aksésori nu pernah daun na alesanana nyaeta endah - manehna

Kadangkala sneakers, sakapeung sapatulaga atawa casually diasah ... Melania Trump fashion ti hiji gaya kana sejen. Hiji cara pikeun nona pangheulana satuju kerangka acara, tapi ogé pikeun nepikeun pesen na tegas. buktina ku jaket kontroversial seratan na. Mun Melania Trump teu cautious ngeunaan pamanggih katingal anyar, eta boga sawatara bagian penting. aksésori favorit na? Hiji pasangan kacamata eta mintonkeun sadaya baju cuaca jeung naon. Dina pakéan desainer ku mantel usum atanapi pakait sareng piring surya ngalengkepan katingal nya. samping desain, nu nona mimiti haténa on gelas oversized-Na jeung finishings pasagi sarta kacamata gradién. kacamata Maxi ieu nutupan bagian tina raray nya. Melania Trump ciri tilu model lempeng imagined di buana heubeul. Hiji pasangan Lagu Sunda, sapasang Dolce & Gabbana sarta pasangan anu ditandatanganan Saint Laurent. Lamun datang ka maké kasual, Melania Trump lajeng robah gampang kana gaya klasik sarta timeless 100% AS: Aviator Ray Ban.

kacamata kontroversial

The kacamata nu bagian tina gaya Melania Trump. Bari Melania Trump ieu dikritisi tina unggal sudut, aksésori fashion ieu tindakan salaku "tameng. The nona mimiti mindeng diabadikeun telat, anu turunan tina pesawat présidén, jeung kacamata na ngaco dina irung.

Dinten atanapi wengi, Melania Trump geus nyieun kabiasaan nyumputkeun panon na handapeun kacamata. Salah sahiji cara pikeun counter nu flashes photographers jeung ngajaga diri tina tekanan media. Sababaraha tingali ieu aksésori cara teu nyieun kontak visual salila kali kritis salila kunjungan ka korban bencana contona. Dina bulan Agustus 2017, handap petikan Hurricane Harvey di Texas, manéhna mecenghul kalayan kacamata, tebih ti cuaca.

Presiden Donald J. Trump na Melania Trump perjalanan nona pangheulana Texas ngawas operasi relief sanggeus Hurricane Harvey on August 29 2017 © Bestimage / Agénsi

BESTIMAGE_00354136_000005

Melania Trump ngasuh peuting kacamata © Bestimage / Backgrid AS

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.elle.fr/Mode/La-mode-des-stars/Melania-Trump-voici-le-seul-accessoire-qu-elle-ne-quitte-jamais-et-la-raison-est-etonnante-3786051