Pantun: Stylist Ouli Pat celebrating hiji acara ganda - Abidjanshow.com

The stylist Ouli Pat (Tien Juara Kahiji tina Edition Limited Limited of International Organization of Francophonie (OIF) in 2014 and initiator of Yorodehé) bakal ngagungkeun dua acara dina hiji, anu 8 Juni salajengna di Hotel Pullman Abidjan-Plateau di ti 19h. Numutkeun kana dirina, 2019 mangrupakeun taun rahmat dina karirna.

Baca ogé: Rasisme: Poé Emmanuel Eboué dipebut di tengah cocok (video)

Desainer bakal nyandak putus dinten ieu janten neraca tapi ogé saeutik eureun teknis nyarios hatur nuhun ka sakabeh jalma anu parantos didukung tur dirojong dina taun 15 karir karir na sareng taun 6 dina acara fashion-Na "Yorodehé".

Baca ogé: Saha Amina misterius Ariel Sheney, mangrupakeun daya tarik anu paling anyar?

Malem dina perayaan ieu bakal ulang tahun anu luar biasa animasi ku acara fashion sareng panyipta 15 Ivorian sareng Afrika anu baris nampilkeun kreasi pakean anu panganyarna na. Sarta seueur kejutan pikeun ngahias sarta ngadamel partéy ieu henteu dipoho ayeuna keur disusun ku Ouli Pat sareng timnya ka tamu ti 08 Juni salajengna.

ku AK

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/lifestar/mode/mode-la-styliste-ouli-pat-celebre-un-double-evenement