Meilleure recette de gâteaux au chocolat du monde – New York Times

Resep kanggo jajan ieu diadaptasi ti "Sweet" Yotam Ottolenghi na tina Helen Goh, mecenghul pikeun kahiji kalina dina artikel ngeunaan Ibu Goh nalika manehna lumpat kopi nya, mortir & Pestle, dina Melbourne, Australia. Rada intimidating pikeun judul artikel nya ieu "The kueh coklat pangalusna di dunya." Anjeun bisa nelepon eta loba hal, "cake panggampangna di dunya", sugan merlukeun nanaon leuwih ti mangkok badag nyiapkeun eta. Atawa "paling serbaguna jajan", saprak éta bisa dipaké tanpa frosting tur ngan hiji sprinkling lampu bubuk koko, atawa diasah sakumaha kudu di dieu, ku lapisan ipis coklat ganache jeung dilayanan kalayan krim kayu manis espresso na mascarpone. Dina warung Ottolenghi di London, éta leuwih leutik tur mawa nami nyandak-Imah Coklat Kue, dirancang bisa dibagikeun ku opat urang sanggeus tepung a. Versi nu leuwih gede teu kirang enak tur ngajaga ogé pikeun opat nepi ka lima poé. Salaku kalayan sagala proyék masak, beuratna bahan anjeun dina gram pikeun hasil pangalusna.

Dibintanginya di:
Yotam Ottolenghi Ngeunaan kreasi resep jeung Citakan: Reflist na 'Sweet' .

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina New York Times