Jalma Serge Beynaud ngajalankeun kana bisnis dahareun gancang

Wanda Peeps, industri musik nyaéta dunya dimana sagalana ngalir tur sagalana robah terus, fans tren. Mun samping seru saeutik ieu ngadorong loba seniman aspiring nyobian tuah maranéhanana di hareupeun manehna loba panyanyi seasoned anu cautious, diversify Investasi maranéhna sareng terlibat dina kewirausahaan. carita kasuksésan panungtungan tanggal? Anu sahiji Serge Beynaud na ranté réstoran.

Serge Beynaud nyaeta THE béntang ti Basisir Gading. nuhun anu saé? Pariksa. Bakat sarta tabung ? Pariksa. Kasuksésan & Awards ? Pariksa! Salaku lamun ngabogaan kabéh anu henteu cukup, superstar di mutuskeun mun naek kapal on kewirausahaan, kaharti alungan sakumaha urang terang yen Tumuwuhna mangrupakeun konci pikeun sukses.

Naon jenis bisnis anjeunna ngadegkeun? Saatos investasi dina real estate, transportasi, produksi kamanusaan jeung musik, artis motong-bergeser ieu embarking dina restorasi kalawan ranté dahareun gancang na disebut "Hit". Fasilitas sapertos mimiti bakal diresmikeun dina April 26 di Grand-Bassam, salah sahiji tujuan wisata favorit di Abidjan na expatriates di nagara tina gajah.

Putusan Serge Beynaud pikeun muka kana bisnis teu anyar. Kanyataanna, sateuacan loba béntang Afrika geus dituturkeun jas hasilSarta meureun bagian inspirasi-Na pikeun pilihan ieu. Naha maranéhna ogé dipangaruhan DJ Arafah ? Euweuh anu kirang yakin. Samentara éta, Wanda Tim wishes alus tuah ka pengusaha di!

CDE

Maca deui IEUH