Jalma: A surfer Cape Town melts jantung katresna kusabab siga keuna -na pikeun Jason Momoa

Jason Momoa, béntang tinaAquaman, Dupi tinggi dina daptar 100 lalaki finestSarta biasa memang dipikacinta ku loba fans sakuliah dunya.

Baca ogé: Hiji poto unpublished Pangeran Louis jeung akina Pangeran Charles dilebur dina hate online

Aslina aktor Hawai captivated panongton kalawan pamandangan shirtless na keur peran tina superhero Arthur Curry.

Sababaraha fans ngaku mustahil kasampak sakumaha geulis saperti Jason MomoaTapi tétéla éta aya jalma kawas manehna enormously. Ieu mungkin?

The kembar Jason Momoa?

A surfer Cape Town melts jantung katresna kusabab siga na ngahalangan kana Jason Momoa. The leupas animator Saudiq Parker Goodwood nyaeta sakumaha geulis saperti Jason!

Baca ogé: William jeung Kate rebel! pasangan peupeus nepi ka hiji tradisi karajaan heubeul ku nikah di 2011

Saudiq Parker, anu bener Sigana mah Jason Momoa, ieu digedékeun di Rylands sarta India. Tangtu, anjeunna pisan reuwas jadi populér dina jaringan sosial. Dinten anjeunna narima loba pesen langsung tur requests sobat ti fans sabudeureun dunya anu pisan kaget ku kasaruaan maranéhna !

Bosen moal keur sanggup bobo ... 4 jam kulem dina poé 2 panungtungan. Sarta 😑, abdi gaduh lieur saeutik. Ieu tiis teuing!

Jason Momoa kokotéténgan Ngepaskeun lengkep beda nalika anjeunna ngora. Anjeunna teu gaduh janggot kawentar na atanapi bulu panjang, sarta jalma bisa kalayan gampang ngakuan.

Pamustunganana, Jason Momoa, béntang tinaAquamanAyeuna boga kembar, lantaran éta surfer Cape persis resep anjeunna jeung eta geus jadi béntang di internet.

Baca ogé: The incu awewe tina Ratu Elizabeth, Zara Tindall, diangkat putri-Na keur ngahargaan ka kaisar nu

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR