Poto. Sateuacan nikah nya Katy Perry, Orlando Bloom sells villa luhur na

Anu nyebutkeun hirup anyar, nyebutkeun imah anyar pikeun Orlando Bloom. Sababaraha minggu sanggeus Katy Perry ditanya di nikahaktor geus mutuskeun pikeun ngajual villa luhur na di lingkungan tina Beverly Hills, Los sudut. Tapi mun bisa nanggung eta, urang kedah boga hartosna. Memang imah badag ieu waragad hiji whopping $ 9 juta, méh 8 juta ! Tapi pikeun harga éta, meuli untung bakal boga kasempetan pikeun hirup dina "Baris billionaires" nu nawarkeun hiji kahirupan breathtaking dina Kota of Malaikat jeung Samudra Pasifik.

imah ieu, nu ukuran 374 m2, boga opat bedrooms, opat mandi, sarta kolam renang badag tur spa mangrupa. Bari gleaming tembok bodas kana jati, imah sampurna pikeun pencinta wangunan geulis. Diwangun dina taun 1960 Orlando Bloom geus ditambahkeun pool anyar sarta geus bertulang caissons. Anjeunna oge miharep hiji dek badag kai, korsi terpadu, cahaya LED, hiji fungsi seuneu balik kolam renang jeung reconfigured dapur pikeun eta muka ka kamar makan.

Orlando Bloom na Katy Perry meunang aktipitas poé Valentine. Kusabab aranjeunna spin asih sampurna. Gélo ngeunaan unggal sejen, aranjeunna dina henteu buru ngamimitian perencanaan pernikahan maranéhanana. "Éta sok riweuh ngahargaan sarta ngagungkeun Dursasana maranéhna, Dipedar hiji sumber deukeut pasangan jelema. Aranjeunna teu acan kajawab wincik pernikahan maranéhanana. Aranjeunna Nyiapkeun pihak Dursasana badag pikeun sakabéh para sahabat. Ieu bakal pisan husus. Duanana jadi senang tur bungah bisa aktipitas ".

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-avant-son-mariage-avec-katy-perry-orlando-bloom-vend-sa-sublime-villa-954859