Poto. Kate Moss jeung putri nya, sadulur Hadid urang, Emily Ratajkowski ... béntang hujan dina kawinan - video



Poto. Kate Moss jeung putri nya, sadulur Hadid urang, Emily Ratajkowski ... béntang Hujan di kawinan tina Marc Jacobs. Kantun anu pangalusna fashion jeung showbiz éta hadir. Marc Jacobs ceuk "enya" pikeun tercinta Na, Char Defrancesco, Saptu, 6 April di New York. Ngagungkeun rugbi maranéhanana, sataun sanggeus usul nikah, nu dua lovebirds geus diondang daptar panjang selebriti, kawas sadulur Hadid. Pikeun kasempetan nu, Bella Hadid ieu ngagem luhur hideung kalayan Straps ipis, kalawan ruffles geulis di hips, slipped on calana panjang leupas. Pikeun bagian anak, Gigi Hadid, raket jeung SMP-Na, ieu maké calana na jaket khaki dina luhureun beautifully transparan, sprinkled kalawan sequins, ngalaan pikiran bra hideung nya. Maké topi jeung mawa konéng kantong mustard mini, modeling 23 taun éta di Puncak trend. Emily Ratajkowski ieu ogé bagéan dijieun dina pakéan konéng luhur satin, ngalaan pikiran hiji dipegatkeunana nice. Diwangun ku hiji poék panon pink kalangkang iridescent na accessorized kalawan emas Creole, anu geulis brunette dijieun Santika kalayan tampilan duanana Srimanganti sarta dina hawa. Sedengkeun pikeun Kate Moss, manéhna capitalized on hiji pakéan beureum Burgundy pikaresepeun, ngayakeun pouch hideung leutik. Kaia Gerber na Wellington Grant, Rita Ora, Anna Wintour, Lil 'Kim, Erika Jayne, Rachel Zoe, Justin Theroux, Christina Ricci na nya salaki James heerdegen, atawa Chloe Sevigny na Luka Sabat, nya oge di rapat, pikeun hiji acara dina gaya grand!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=zV38-D3B9zg